My sweet story...

My sweet story...

Monday, September 6, 2010

Aktiviti Humaira di Kampung

Hari Sabtu lepas balik kampung di Muar. Balik sekejap je dalam pukul 11 pagi gerak dari Shah Alam, hari Ahad balik sini. Alhamdulillah, nenek dah jahitkan semua baju untuk dipakai di pagi raya. Memang excited la si kenit ni dekat Muar. Sebab rumah atuk dia besar dan lapang. Makin ligat dia berjalan. Tidur pun kurang dekat kampung, banyak benda nak explore.. Kalau hari raya rumah atuk Humaira memang menjadi tumpuan budak-budak untuk berlari-lari.


Sukalah Humaira, rumah atuknya luas dan lapang. Senang nak bergerak.


Rupanya dia berjalan menuju ke tangga


Tengoklah tu, lagi kita tegah lagi dia suka memanjat


Cara naik tangga. Bila nak turun lagi mummy risau, tangan dulu turun.


Dah berdamai dengan atuk ke or praktis nak kutip duit raya..hehe..

16 comments:

Ena said...

heheh.. budak2 yg baru belajar berjalan sangt suka memanjat tangga pantang jumpa..

wahhh.. bagusnya humaira.. siap salam lagi.. comei jekk.. selamat hari raya atuk.. jgn lupa duit raya ye.. heheh.. tu agaknya ada lam hati humaira

Softtouch [Hanim] said...

sukanya dia bjalan2 yer kat umah atuk dia...luas ya amat...mmg budak2 sukalah yelah sbb boleh ebrlari tanpa ada apa2 halangan..

~ana~ said...

suka la humaira improve kan lg skill jalan kat rumah atuk yea...kita tgk pun best je lapang rumah atuk humaira ni..humaira apa lg..lg seronok nak berjalan2

mamalieyna said...

waaah humaira pun balik jumpa atok ye...seronok la budak2 baru dpt kaki ni, jumpa kawasan yg luas! hati2 tangga tu, arif dh tergolek dok masa balik kg ari tu..huhu..

sweetnye dia bersalam ye..tak pernah snap time arif bersalam la..nmpk sweet..nnti nak snap gak la..hehe..idea2x!

yatie chomeyl said...

bagus humaira praktis slama utk raya dulu..nti senang nk kutip duit raya hehe

☆ lieya latif ☆ said...

haaaaaaaaa gitu laa gamaknye kalo dah dpt kaki nieda....mmg humaira explore abis hah....lagi2 ade tangge lagi laa port syok die uji skill heheheheeh.....

anie said...

luasnye umah atuk humaira...memang suka la dia berjalan2..bebas..

ezan said...

humaira dah balik kampung? bestnya... salam atuk banyak2.. ckp kat atuk setiap kali salam kena bagi duit raya tau... hahahaha...

Huda said...

cayalah humaira..practice makes perfect k..panjat2 tangga ni mmg aktiviti semasa husna juga :)

Nia said...

isk..isk..sama pulak anak kita ni suka main kat tangga. diaorg rasa adventurous kot..hehe

wahida said...

nak turun tangga tu seriau plak saya tgk...

YanDarwisy said...

Comeylah Humairah...round satu umah jenguk2 kawasan erk..

Farra Dhelina said...

budak2 mmg suka main kat tangga kan?? geram dibuat nya..

Dee said...

budak2 dgn tangga mmg xleh dipisahkan sis..mimi dh besar pjg pun suka nau main tangga..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

COMEL JER TGK HUMAIRAH CIUM TGN ATUK..PRAKTIS ERKK?? HIKS.. :D

SELAMAT HARI RAYA BUAT NIEDA & FAMILY..MAAF DIPINTAI ANDAI ADA SALAH & SILAP SEPANJANG PERKENALAN KITA DI ALAM MAYA INI..

chugie said...

memang luas rumah ni.. bleh main bola ni humaira..

ooo suka main tangga ek? sama lah ngn fatin.. pantang betul nampak tangga, sure die naik turun!

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails