My sweet story...

My sweet story...

Thursday, September 23, 2010

cerita raya lagi

Malam raya kedua pekena burger king dekat Ipoh sementara menunggu kawan husband. Asyik makan lemang dgn rendang je, sesekali tukar selera makan fastfood pula.

Burger king berdekatan dgn Jusco, makin happening area situ.





Raya ketiga dah balik Shah Alam. Plan ptg tu nak balik terus Muar, tapi daddy tak larat. Dekat highway Tapah jammed, kami sampai rumah pun lebih kurang pukul 3 ptg. Memang sunyi taman perumahan di Puncak, semua penghuni belum balik dari kampung lagi.

Humaira yg happy dpt blk rumah sendiri. Jual mahal betul dgn makcik pakcik dia, semua taknak. Sudahnya asyik berkepit dgn mummy


Sampai rumah terus minta pasangkan cerita Upin Ipin. Khusyuk betul tgk

16 comments:

mamaaerish@eb said...

yang... kalo sudi dtgla umah i ahad nih... kalo sudi bagitau eh?... leh bagi map... ;p

Huda said...

sedapnye mkn burger king yer humaira :)

Softtouch [Hanim] said...

betullah nieda..tukar selera kan..asyiklah lemang rendang..pekena berger plak kan...mahal sungguh humaira nie..nk mummy jer yer..

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ...ini budak demand yeak nieda....tak mo ngan acik2nye...biase ar tu...budak comel..harus demand heheheheheheh

ye laa nieda...leiya pun mase raye kedue dah gatal gi kfc hahahahaah....seb baik bukak 365hari hahahaahahah

~ana~ said...

sakan beraya....:)

aqil pun sama..xmo dgn sapa2 pun kat penang..asyik berkepit dgn mama je..

Dee said...

awal juga balik KL ye..mcm dee...hehehe..

wahida said...

saya pun kalau nak anak duk diam pasang je upin ipin...hahaha..senang mama dia nak wat keje...

rasp said...

kecik lagi tu...
dulu sapphire gitu gak..
syukur tahun nie dah senang...
dah leh main sendiri2 with sepupu sepapat dia dah...

chugie said...

same lah nieda.. dh bosan makan menu raya, kami pekena KFC plak.

Ena said...

betul tu.. bila dah dapat kaki & jumpa ramai org anak2 leh lupa kat mak pak dorang.. hehe

Nia said...

ieee,..jem masa raya memang tak sanggup..letih sangat kan..

Entri Terkini: Bila Suami Meninggal Awal

Farra Dhelina said...

dh lama tak mkn burger king..

mesti order yg paling besar sekali..hahahaha dasatt

εïз mummyHaza εïз said...

Salam mummyHumaira..
mummyHaza nak tanye mummyHumaira ni anak kak Dah yg duk kat Simpang Pulai ke? mummyHaza anak tok cu Harun yg duk kat Tapah Road..

wan sujaihah said...

fuyuh...raya kedua makan buger...ni mesti teringin waktu puasa hr tu :)

wan sujaihah said...

ni mesti teringin masa bulan puasa hr tu...buger king...yum..yum

Lelord said...

raya sebulan so citer raya kena panjang heheheh

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails