My sweet story...

My sweet story...

Friday, September 17, 2010

Cerita balik kampung

Beraya di Perak memang happening. Semua adik beradik saya berkumpul. Kami 5 beradik. Riuh rumah tapi Humaira jual mahal, seorang pun dengan pakcik dan makcik dia taknak termasuk opah dengan atoknya. Asyik nak melekap dengan mummy je. Daddy kata ambik tali ikat, senang Humaira nak mengekor mana mummy pergi. Hehe..

Nak sambut raya Opah Humaira telah sambung rumah. Sambung bilik dengan car porch. Senang dia kata anak menantu nak balik. Baru 2 org je menantu dia. Long term memamg bagus sebab famili akan bertambah, buat masa ni tinggal Opah dgn atuk je di rumah, kami 5 beradik semuanya tak tinggal di situ.

Sehari sebelum raya, sempat berbuka di Ipoh. Bila dah berkumpul semuanya ada 10 orang coming soon 11 orang, maklong Humaira tgh preggy 4 months . Makan bersila lagi best, sambil bercerita sambil makan.



Ini bilik baru, Opah siap beli set bilik tidur.


Humaira yang sudah dapat kaki, semua benda dia nak bawa jalan sama


Bola lagi besar dari Humaira


*later nanti baru upload gambar raya. Malas nak kecilkan size. Banyak daddy menembak

9 comments:

mamalieyna said...

waah jd perasmi bilik baru la humaira ye..hehe..dpt berkumpul ramai2 mmg lg best mkn di bwh..^_^

*tak sabar nk layan pic humaira beraya ni..

mamaaerish@eb said...

eh dekat la kiter yer...

jemput la dtg rayer kat umah...
ipoh kat maner?... satu kg la kiter yer... ;p

~ana~ said...

seronok beraya kat kg kan..:)
x sabar nak tunggu pic raya nieda, mesti gempak2..

wahida said...

kalau sambung rumah mmg best kan..tambah selesa..saya pun ingat nak tambah belakang, tapi bajet nan hado...

[-suziey-] said...

slmt hari raya..waa bestnye siap dpt bilik baru n perabot baru:D

hehe..kt pn beraya kt perak..taiping:D

Farra Dhelina said...

wah de perabot baru lagi..utk humaira & fmly la ye?

Ena said...

betul tu.. dapat berkumpul ramai2 memg sangat seronok..

kemain lagi humaira yeh!.. heheh ;D

Softtouch [Hanim] said...

mkana bersila mmg best n puas..pjg je saprah tu kan...

bestlah humaira tido bilik baru..

kakyong said...

nieda,
ipoh kat belah mana?

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails