My sweet story...

My sweet story...

Sunday, September 12, 2010

my sweet home

alhamdulillah,`selamat sampai di teratak kecil saya di Shah Alam dalam pukul 3.30 petang tadi dari kampung di Ipoh. Banyak juga kereta semasa on the way balik tadi terutama sekali di Tapah. Semua RnR penuh dengan umat manusia.

Nampaknya esok baru balik Muar beraya dengan MIL pula. Tak larat nak balik Muar hari ni. Maybe beraya rumah MIL sehingga khamis.

Raya kali ni banyak tangkap gambar. Daddy banyak menembak guna D60 nya. Later2 baru nak upload. So tired.......Oklah, dah sampai rumah nak mengemas pakaian dan basuh baju kotor.

2 comments:

mamalieyna said...

Beraya kt 2 tmpt ke, bestnyer...penat2 badan pun, puas hati kan..^_^

*tak sabar nk layan mata dgn hasil tembakan si daddy humaira ^_^

Tupperware Lover said...

perghhh.. ada D60.. mesti cun aaa gambar :) tak sabar nak tgk!
jemput ke blog tupperware saya.. entry kali ni mmg special utk kids and babies :D
http://tupperwarefactory.blogspot.com

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails