My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, June 1, 2010

Jumpa uncle Humaira

Hari Jumaat lepas pakcik Humaira plan nak datang rumah. Malangnya masa Pak Yang datang mummy tak dengar. Sedar-sedar incoming call masuk. Terus return call, dia ada di Giant Shah Alam. Terus kami ke sana. Pak Yang nak balik Ipoh, tengah gila stereng takde masalah shoot dari JB terus ke Ipoh..hehe

Jumpa di Secret Recepi. Pak Yang belanja makan kek sempena baru dapat biasiswa. Takdelah nak minta belanja lebih2, since he still study lagi. Humaira dah besar nanti kena belajar rajin2, dapatkan result yang baik senang nak minta biasiswa. Pak cik Humaira dari diploma sehingga master dapat biasiswa. Jangan jdi macam mummy, belajar guna pinjaman PTPTN sampai sekarang masih bayar rasa macam tak susut pun hutang.

Time ni jumpa Pak Yang malu-malu pula. Last 2 weeks masa pergi Empire shopping mall ok, macam-macamlah anak dara mummy ni..

terlentok dgn daddy, malu dgn pak yang



2 comments:

wan sujaihah said...

amboi humairah lentokk nyer..manje nyer dia ngan pakyang dia :)

chugie said...

wah.. de org belanja kek ek?? mesti best tu.. secret recipe plak tu..

emm humairah bad mood ek, sampai segan silu time jumpa uncle humairah tu?

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails