My sweet story...

My sweet story...

Monday, May 31, 2010

Sunway Giza Kota Damansara

Last week bawa Humaira jalan-jalan di Sunway Giza Kota Damansara. Shopping complex yang baru dibuka agak menarik kerana konsep yang agak berbeza dengan shopping mall yang lain. Masih banyak lagi kedai yang belum dibuka, still under renovation. Listings of shops is available here

Open air area, yang menarik perhatian sudah tentu kipas yang besar. Ternganga mulut Humaira tengok.


Keliling kawasan ni banyak kedai tapi still under renovation.


Time bookstore pun ada..tempat favorite daddy Humaira


MBG fruit shop, favorite mummy. Fresh dan boleh order online di SINI


Parking pun still byk kosong lagi..


Humaira yang comel nak pergi Giza...

7 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah...best laa nieda...lapang jek...org lum ramai lagi kan.....

kemain lagi sekecit tu, dok belakang cam bos gitu heeheheheh

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah...tantek2 nieda tinggal kat KD ke...dekat la dengan rumah kiter...kiter tak pernah pi lagik lalu situ jerk

nieda said...

anje: tinggal kt shah alam. belum byk kedai lagi yg buka

Farah said...

saya pon selalu ke sini beli fresh vege ngan ikan untuk afif.

~ana~ said...

dah lama x jejak kaki kat kota damansara ni...dah makin membangun dah..

Softtouch [Hanim] said...

xpegi lagi..lepas ni bolehlah serang..he he he..xbyk lagi lah kedai nya yer..nnti dah banyak baru best kot..
teringat dulu masa the curve baru bukak, lengang cenggitu lah..parking pun senang jer..skrg jgn haraplah...

fabulous.farah said...

selalu lalu jer..ingat tak bukak lagi..best ke?

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails