My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, June 1, 2010

Jom masuk laman web DUNIA SUSU IBU

Untuk semua ibu ibu, jom kita masuk website DUNIA SUSU IBU Laman web ini baru sahaja dilancarkan oleh ibu kepada dua orang cahaya mata iaitu saudari Mardziah. Banyak info-info menarik tentang dunia susu ibu ada di SINI.

Cabaran untuk breastfeed anak-anak bukan kerja mudah. Hanya yang melaluinya sahaja tau. Masa mummy mengandungkan Humaira dulu, pantang ada masa terluang, pasti akan cari maklumat tentang kebaikan SUSU IBU. Sehingga lahirnya blog ini untuk berkongsi cerita, pengalaman dalam membesarkan anak mummy. Banyak yang mummy belajar dan baca dari pengalaman otai-otai ibu yg BF ini.

Mummy rasa sangat gembira bila ada ibu-ibu yang baru melahirkan baby telefon, sms mummy bertanyakan tentang susu ibu. Ya, kita semua pasti mahu berikan yang terbaik untuk anak2 iaitu SUSU IBU tapi mungkin faktor kurangnya pendedahan tentang kebaikan susu ibu, orang sekeliling yang tidak menyokong menyebabkan kita gagal untuk menyusukan anak kita secara esklusif. Misi mummy dalam penyusuan masih jauh, ada setahun lagi untuk menjayakan misi ini. Semoga kita semua berjaya, Insyaallah...

Jom semua kita masuk laman web DUNIA SUSU IBU untuk menambah ilmu tentang SUSU IBU

7 comments:

~ana~ said...

nieda, kenkdg bangga pun ada kan bila kita share dgn kwn2 psl bf ni..kita pun selalu jd tmpt rujukan ofismate kalau diaorg nak tanya psl pregnancy n susu ibu...
anyway, thanks erk sbb bg link dunia susu ibu tu..jap lg bleh la g jenguk..

wan sujaihah said...

menyusu ni kadang2 memang bayak sgt dugaan..hanya jika ader sokongan padu yang dapat membuak2kan semangat kita as a ibu kann

chugie said...

emm nanti nak g jengah lah nieda..

☆ lieya latif ☆ said...

laman web yg bagus ni tuk BF moms.....thanks nieda for sharing....

Softtouch [Hanim] said...

betul nieda kene kuat semangat..kalu xkuat semangat mmg xjd BF nie..wpun muza xfully BF tp muza tergolong jgk kan dlm golongan ibu2 BF...

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

oooo...dia junior saya masa saya di KISAS dulu. satu dorm dgn saya. kagum sgt dgn dia....

Ummu Ibtisam said...

Nieda, terima kasih ye kerana tolong promosi blog Dunia Susu Ibu. Teruskan berkongsi mengenai susu ibu di blog. Moga menjadi sumber inspirasi ibu-ibu lain.

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails