My sweet story...

My sweet story...

Thursday, June 17, 2010

Sambutan Majlis Hari Lahir Humaira

Untuk anakanda Humaira, mummy ucapkan Selamat Hari Lahir. Hadirnya Humaira memberi keceriaan pada mummy dan daddy. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.

Mummy rancang sambut hari Lahir Humaira di Ipoh memandangkan semua aunty dan uncle Humaira ada dekat rumah masa cuti sekolah. Sebab itu terlewat meraikan si kecil ini, dah 13 bulan baru nak sambut. Majlis diadakan pada 12 June hari Sabtu bermula selepas Zohor dalam pukul 2 petang.

Menu pada hari tersebut adalah nasi tomato, ayam masak merah dan sayur acar (makanan ini ditempah). Opah Humaira masakkan pulut kuning, rendang daging dan agar-agar cocktail. Embah Humaira buatkan kek dan cupcakes. (malangnya daddy tak snap pun gambar makanan). Banyak lagi menu sampingan seperti kerepek, coklat dll.

Terima kasih pada yang sudi datang majlis hari lahir Humaira yang serba sederhana, pada keluarga yang banyak membantu. Tak lupa juga terima kasih yang bagi Humaira hadiah, duit dsb. Nanti mummy update hadiah yang Humaira dapat k..

Kek no 1 dan cupcakes hasil air tangan Embah (nenek Humaira). Lepas ini harus mummy belajar buat cupcakes bila semua org puji cupcakes sgt sedap..


Kek bulat tu mummy beli dari secret recepi, coklat walnut


Cupcakes 3 kotak Embah (nenek) Humaira buat


Goodies bag untuk si cilik


Antara tetamu lelaki yang hadir, tengah baca doa selamat



Tetamu wanita...


Silalah makan..


Selamat menjamu selera..Humaira yang asyik nak berkepit dgn mummy. Apalah birthday girl ni


Acara potong kek


Potong kek no 1 pula..


3 of us...


Dengan maklong Humaira (kakak mummy)


Tangkap gambar dgn pakcik Humaira (adik mummy no 2)


Anak sepupu mummy merangkap 2 pupu Humaira


So sweet gambar ni.alahai...


Dengan kawan baik mummy masa kerja di UNISEM suatu ketika dulu


Gambar kenang-kenangan..

20 comments:

yatie chomeyl said...

mesti humaira dpt byk bday present kan

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah banyaknyer kek...sweet humaira pakai baju tu...selamat hari lahir dear humaira yang sweet...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tema merah erkk..sweet..
Byk nyer kek humairah..
Nampak meriah jer.. ;)

[-suziey-] said...

weeee meriahnya..dlm byk2 tu tertarik sma kekssss itu..suka cupies n walnut kek tu..mmg sedap walnut kek tu kan..hehe..
waa pndainya embah umairah buat cuppies..bestnye..hehe

Huda said...

meriahnye bzday humaira..bnyk yer dpt present :)

ezan said...

bestnya birthday humaira.. lebih bermakna ngan kek buatan kek embah.. so sweet!

Jasfyra said...

meriah...kalo dekat leh kita joint sekaki..hihi.nanti apdet adiah lak ye

Ibu Ayra said...

banyaknya kek...banyaknya makanan.... seronoknyaa diraikan mcm nih, kan humaira kan?

~ana~ said...

banyak nya kek...comel je nmpak humaira...nmpak meriah sambutan bday humaira nih..:)

Softtouch [Hanim] said...

banyaknya kek..home made lagi..pndai embah buat kek n cuppies..seronoklah humaira yer..mesti adiah byk nie..

fabulous.farah said...

meriah sgt kek. huhuhu..ok lah ramai falily datang boleh berkumpul. best!

mamalieyna said...

best3x..besday party meriah...dah tu..embah siap buatkan kek..comel! ^_^

mesti byk dpt hadiah ni kan..^_^

fazlinil irma said...

happy birthday ya sayang humaira.
moga membesar menjadi anak yg solehah buat mummy & daddy dan adik2 nanti :)

Ummi Salsabila said...

happy birthday my dear humaira! kiss muah3x!

pandainya embah humaira buat kek no 1 tu....wow!

kakyong said...

hepi belated besday humaira...
amboi meriahnya majlis...
byk pulak kek tu...

chugie said...

meriahnye birthday humaira..best! kek pun banyak..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

banyaknya kek...nampak sedap kek2 tu.
besday party pun meriah...

anie said...

wah banyaknye kek..meriah tul party bday..nie br 1 thn ..esk da 2 tahun lagi grand ni...Happy belated bday to humaira.jadi anak yg baik ye

Intan said...

Wow embah humaira buat kek tu! Cayalah :)

Nak ucap lagi Happy Besday to Humaira sayang!!!

ct rahani said...

hepi belated besday humaira.. semoga membesar menjadi anak yg berjaya dunia & akhirat.. amin..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails