My sweet story...

My sweet story...

Friday, June 25, 2010

kenanganku...

Belek-belek album lama, terjumpa gambar masa zaman kanak-kanak dulu..Snap guna kamera hp je..Kualiti memang kurang memuaskan, gambar yg disnap pun memang dalam cover plastik. Nanti ada masa saya nak scan gambar lama..

Kawan2ku, manalah korang sekarang ni?? Cari dekat facebook seorang je yg jumpa.Mana satu nieda???


Gambar saya dan kakak..Baju pasti sama. Beratur nak ambil hadiah rasanya masa hari terbuka di pejabat emak.

5 comments:

Softtouch [Hanim] said...

pic 1 nieda pakai bj biru tu...best jgk imbau knagan lama...boleh buat kita gelak sorang2..he he he

fabulous.farah said...

1st pic nieda yang tepi budak tinggi pakai fress putih kat belakang kan. sama~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mengimbas zaman kanak2..Best kan..ada jer yg mencuit hati..

Pic yg pertama tu Nieda pakai baju biru putih tu kan... ;)

chugie said...

bestnye bila kenangan dolu2 di abadikan dlm blog ni kan nieda..

sy pun masih menunggu gambar2 lama dr kakak. Die sedang dlm proses nak scan.. x sabar nk upload dlm blog ni!

nieda said...

muza: tepat..

farah: salah, nieda yg sebelah baju putih tu

lily, chungie: kenangan..seronok tgk gambar lama

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails