My sweet story...

My sweet story...

Friday, June 11, 2010

Weekend yang ditunggu...

Bestnya hari ni dah Jumaat. Insyaallah petang nanti nak balik Kampung. Lama betul tak balik Ipoh, seingat mummy last balik bulan Dec tahun lepas. Hampir setengah tahun tu.

Hari Sabtu pula plan nak celebrate birthday Humaira secara kecil-kecilan, maybe buat doa selamat. Dah 13 bulan usia Humaira baru nak celebrate. Susah nak cari masa yang sesuai, minggu lepas Opah dgn Atuk dan makcik pakcik Humaira bercuti di Langkawi. Minggu ini je yang sempat.

Selamat bercuti semua..Cuti sekolah ni pasti ramai yang ambil kesempatan bawa anak-anak bercuti kan!! Have a nice weekend..

Present dari mummy untuk birthday girl..Jadilah. Nampaknya Humaira lagi suka mainan yang ada muzik, lepas ni kalau nak beli mainan kena cari yang ada muzik.


Sedang mencuba mainan baru..


Selamat bereksplorasi Humaira...

9 comments:

Huda said...

slmt bercuti nieda n famili:)

Softtouch [Hanim] said...

selamat balik kampung nieda n family..mesti suka humaira ngan atuk n opahnya nanti...untie nk main skali menan tu boleh ker?

~ana~ said...

selamat bercuti nieda, semoga selamat semua nya..:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat bercuti & balik Kg..
Mest Humairah Hepi blk KG nih.. ;)

fabulous.farah said...

best nya balik ipoh~
cimei humaira pakai dress camni. namak ayu sket=p

Jasfyra said...

selamat bercuti..nanti kem salam kt maka ayah awak ek.lama dah xjumpa depa..

tips beli menan dari kita..kekeke.beli part yg beso2 je sbb senang nk kemas.kalo yg kecik2 penat nak menonggeng bwh kusi bila time nk kemas..hahaha

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

selamat balik kg nieda dan humaira.. wah kat kg mesti dalam present lg nanti kan

mamalieyna said...

balik kg?..bestnyer..sama cam eina la, last balik kedah bulan dec..huhu..

*eeii comei menan hadiah tuk humaira tu..same like arif, suka menan yg ada muzik! ^_^

kakyong said...

Ipoh di mana?
hepi belated bsday humaira...
bila plak humaira nak jd kakak.. ;)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails