My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, June 2, 2010

Tudung Ariani jualan murah sehingga 20 June 2010

Semalam check post box dapat pamphlet dari Airani. Sales besar-besaran sempena cuti sekolah. Kalau yang gila tudung Ariani memang suka. Kali ni punya sales sehingga 88%. Memang berbaloi beli, lagi murah compare dgn sales bulan 4 tempoh hari. Wardina sekarang ni jadi duta produk Ariani Platinum. Cantik design terbaru dari Ariani..

Saya listkan sales jenis-jenis tudung.
  • Tiara 69 Anak tudung full cotton RM69.00 after discount RM23.00
  • Tiara 69A/T Lycra Jalur facing thai silk RM69.00 after discount RM29.00
  • Tiara 75 Lycra jalur facing thai silk RM75.00 after discount RM35.00
  • Tiara 75 A/T cooton hitam facing thai silk RM75.00 after discount RM29.00
  • Tiara 115 printed RM115.00 after discount RM50.00 (saya suka jenis ini, bln 4 hari tu less 30% jer)
  • Tiara 95 cotton facing thai silk exclusive RM95 after discount RM40.00
Sales ini terdapat di kesemua Ariani seluruh Malaysia. Untuk lebih lanjut boleh tengok website Ariani di SINI





Wardina, duta produk ariani platinum


13 comments:

siti said...

wah syok nya...tq 4 da info ye...

☆ lieya latif ☆ said...

wah...ape lagi...sopink!!!! heeheheheh

fabulous.farah said...

wah best nye harga2 die..naseb baek farah xpakai tdg ariani..wah. wardina pon dah jadi duta

wan sujaihah said...

maakk aii murah nyer...tapii saya kureng sikit tudung cam ni:(

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tol ke ni nieda sebab kawan kiter dah pi dia kata indah kabar dari rupe...yang lest tu semua tudung yang oendek2 jerk...tak tau la sejauh mana kesasihahn nyer

chugie said...

wah..syok ni nieda.. jom kite balun habis2an nieda..

mamalieyna said...

bunyinye cam best je ek..tp hehe..kite tak pernah soping tudung ariani, sayang duit...kt paso mlm, leh dpt RM10 jer..lalala...hehe..kedekutnye orang =P

~ana~ said...

murah nya nieda...tp kite x pakai la tudung gini...husband kata x cantik kalau kite pakai..hu3x...

Huda said...

alamak! huda x penah lg beli tudung ariani ni:)

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

best ni .. boleh borong tudung raya.. heheh.. thanks nieda for the info

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Baru cadangnyer hari ahad
nih nk p carik tudung...
Baguslah info nih..
Nnt blh lah terjah Ariani..
Manyak murah tuh..
Thx 4 da info.. :)

nieda said...

anje: maybe time pergi tu tudung yg labuh dah habis stok kot..ntahler, just bg info shj

chungie: haha hajat di hati memang nk shopping tapi apakan daya, duti tak ada..heheh mcm lagu plak

Farah said...

isk isk dugaan hebat ni hahahaha

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails