My sweet story...

My sweet story...

Friday, May 21, 2010

Humaira and her uncle

Hari Selasa lepas Pak Yang Humaira datang rumah. Ada training sukan di KL. Alang-alang Pak Yang datang, mummy ajak pergi Empire Shopping Mall Subang Jaya. Time ni daddy kerja, stroller semua dalam kereta daddy. Nasib baik lah Humaira baik, nak dukung dengan Pak Yang. Sebelum2 ni kalau orang asing jangan harap dia nak. Agaknya dia tau nak bawa pergi jalan2 kot. Good girl..muah

Depan Toys r us


Sekarang ni kalau tangkap gambar mesti nak tunjuk tangan mcm tu..benda baru dalam hidup dia..


dan lagi..


Masa ni dekat pets wonderland, penakut dgn binatang berbulu..kalau takut terlentok liuklah jadinya..hehe


Humaira nak kiss Pak Yang


Muah..



10 comments:

Jasfyra said...

nasib baik ada pak yang...kalo tak lenguh la tgn mummy nk dukung..hihi

chugie said...

bestnye lah dpt g toyr n urs tu...

ezan said...

tu gaya peace version humaira ek... cute!

mamalieyna said...

pak yang tu pak lang ke?..hehe..first time dengo.. =P...ok pulak dia ngn pak yang nye!

maszmadi said...

best nyer humaira kuar jenjln ngan pak yang yerk.. hm dpt habuan aper yerk?? hehe

☆ lieya latif ☆ said...

amboi...manjenye humaira dgn pakyang...

e'eh nieda, anak dare ko ni dah pandai nak buat peace ke time posing heehehehe...lagi advance humaira hah!!~~

Ena said...

salam..

dah makin besar dah anak dara nie.. heheh.. cute nyerrrr!!

seronoknyer dapat bawak anak2 p memain kat tempat camtu..

dh lame tak bwk anak2 p tempat camni.. playground pun same.. cian kat dorg.. huhu

Softtouch [Hanim] said...

humaira nak buat peace kot...nasib ada pak yang kalu tak bermuscle tangan mummy nyer

SYANI said...

alololo... manjanya humaira dengan Pak Yang dia..

MUMMYAR said...

nmpk cam kamceng n blh ngam dia ngan uncle nya ye....

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails