My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, June 29, 2010

Humaira rembat anak tudung mummy

Masa mummy nak solat, Humaira lagi pantas rembat anak tudung mummy. Patutlah senyap je si kenit ni. Rupa-rupanya ada agenda sendiri. Apalagi, mummy terus serkup dekat kepala dia, mengamuklah budak kecik ni. Pantang kalau kita letak something dekat kepala dia..

Anak dara tunjuk lubang hidung plak..tanda proteslah tu


si comel Humaira


Tak sampai 10 saat, dah rimas..mahu melepaskan diri


Hehe, tidak berjaya..

9 comments:

Softtouch [Hanim] said...

gelak jer muza tgk gelagat humaira tu..nak2 time dia tarik anak tudung tu..klaka..comel..

chugie said...

humaira kacau mummy solat ye??

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Hehehe..comel jer humairah pakai anak tudung tu..Kacau mummy yer..
Cam Qis..klu kita solat..dia duk depan kita..kita pon x kusyuk dh solatnyer.. ;)

fabulous.farah said...

hahahahah..kelakar pic=p

Me Mrs.Eady said...

so cute!!!geram tgk..yg tarik tu cute gilerr...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ala comeynyer dia...terhibur tengok gelagat humaira

Huda said...

sweet sgt humaira pakai serkup tudung mommy tu yer..chumel :)

~ana~ said...

alo lo lo...humaira..comel la kamu nih..

Anonymous said...

orang lain pun ada anak gak..tp X de la over show off mcm ni.. I tgok biasa je si Humaira tu..X comel pun..Ada org lain anak lg comel tak menunjuk mcm ni pun....

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails