My sweet story...

My sweet story...

Friday, June 18, 2010

Humaira birthday: The present

Humaira says:

A HUGE thanxxx to aunty, uncle, Opah, Atuk, Embah dan semua yang bagi Humaira hadiah dan RM. Sampaikan Humaira pening x taww nak main yang mana satu. Humaira suka. Tapi sekarang mummy selalu bising dekat Humaira sebab sepahkan mainan. Apalah mummy ni, Humaira nak main je. Daddy kata RM yang Humaira dapat nak masukkan dalam akaun DIDIK. Mummy ckp untuk 2-3 bulan ni taknak beli mainan lagi untuk Humaira. Terima kasih ya aunty dan uncle, Humaira sayang semua..

Pakcik Humaira kasi..Mcm boy lah dpt mainan ni


Kasut Adidas Maklong kasi..Humaira excited nak pakai kasut


Mainan Maksu bagi









Humaira dah rasmikan baju tidur Embah bagi


Tengoklah muka mummy yg happy tu..


*
Opah ada bagi Humaira baju, nanti mummy kata nak upload. Humaira dah rasmikan baju pemberian Opah

11 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah banyaknyer hadiah...sonot humaira kan

mamalieyna said...

banyknye humaira....tapi mummy yg terlebih happy ye..hehe..tumpang happy ye!^_^

Softtouch [Hanim] said...

uiiii banyaknya adiah....sukalah humaira kan...nak join mainlah..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Byk nyer Humairah dpt adiah...
Tantek lah baju tido yg Embah bg tu.. :)

fabulous.farah said...

huhuhu..2-3 bulan jer tayah beli adiah?isk2=p

~ana~ said...

wah....banyak nya humaira dpt hadiah..ajmal dan aqil nak join main sekali dgn humaira bleh?...:)

ezan said...

murahnya rezeki humiara... banyak hadiah dapat... best best...:)

Jasfyra said...

kalo time besday party ni yg paling seronok..anak2 xtau apa pun,mak2 yang lebih kan..samalah kita wak..kekeke
bestla humaira dpt menan..main elok2 ye dear

lily azliyana @ mama zara said...

wah..best2lah sume hadiah humaira nih..puaslah die main n pakai nanti..=D

kirana said...

happy 1st bday humaira!
byknya hadiah diaaa..

chugie said...

eh, kebetulannye.. nieda, kasut adidas orange tu, sama ngan fatin tau! memang selesa dan sesuai utk budak lasak cam anak kite heheh..

berbaloi dengan harga kasutnye..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails