My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, June 22, 2010

Humaira gegirl

Baru nampak gegirl. Daddy suka Humaira pakai baju ni. Mummy suka kalau Humaira pakai headband, tapi ini bodak tak suka. Cepat je tangan kecil ni cabut kalau something kita letak dekat kepala dia. Cepatlah rambut Humaira panjang, asyik org kata boy je...

Opah yg kasi dress ni




11 comments:

Softtouch [Hanim] said...

haah comel sangat..mmg baya mcm humaira dah pndai xnak apa2 letak kat kepala dia..ade yer org kata dia boy?lepas ni nieda kene pakai kan dia skirt jer/dress ..

~ana~ said...

comel je humaira nih...:)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

yup tomei humaira pakai baju ni...balqis pun ada satu tapi dah senteng

☆ lieya latif ☆ said...

alah biase latu nieda.....org tgk dari rambut humaira kot.....mane2 pun org akan ckp boy...lieya dulu selalu kene mase mija..sebab raut muke ade boyish sikit....bile rambut dah panjang baru nampak gegirlnyerrr....

apepun dress tetap cute...

mamalieyna said...

alahai sangat kiutlah..mummy la kena belikan lg manyak2 dress tuk humaira..cunlah! ^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comeinyer Humairah ngan dressnyer tu..

Sama lah cam Qis dulu..selalu org slh sangka..ingatkan Qis tu boy..Rambut pon seciput kan..smpi lah skrg ni..rambut lmbt tumbuh..Kkdng pakai dress pon org masih lg tanya boy ke?? Adeii..

chugie said...

hehe.. xpe lah nieda, lama2 nanti akan panjang lah rambut humaira tu..
emm memang nampak cantik, comei dan cekci lah humairah ngn gaun tu!

lily azliyana @ mama zara said...

alalala..comeinye humaira ngan dress baru tuh..=D

nway, Zara dulu mase kecik2 pon org selalu ingat boy sbb rmbut die nipis. now rmbut die dh pnjang sket sayang sgt mama nak potong..mklumlah, lmbat btol nak tunggu rmbut tu pjg kan..hehehe

fabulous.farah said...

humaira memang nampak sweet pakai dress. hehe. tunggu dia rambut panjang semua orang kata die gigirl.hehe

Momma Mia said...

tantek2 humaira pakai dress... gojes.
Damia dulu pun lambat benor rambut tumbuh... cian plak. bila nk potong rambut mesti pk byk kali

Fazlinil Irma said...

terbalik. kalau fatih kecik2 dulu. kdg2 gatal tgn bg pakai tudung. mmg rupa perempuan. hikhiik.

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails