My sweet story...

My sweet story...

Thursday, March 3, 2011

Anak buah baru, Kaira Qiestina

Introduce anak buah saya yang pertama iaitu Kaira Qiestina. Kaira merupakan anak pertama kakak saya. Lahir pada 10 Feb 2011 seberat 2.8kg. Normal birth.

Humaira paling excited dapat jumpa sepupu dia. Memang kena alert, cepat je nak terkam Kaira. Bangun je tidur mesti nak tengok baby..

si comel Kaira


Kerja mummy Humaira bedung Kaira


Muka geram kena bedung.


Ini apa kes??? baby tua..

19 comments:

Elin said...

Tahniah.. sangat cute.. biasala kalau anak perempuan mesti rajin nak terkam baby.. anak2 lelaki saya lgsg tak heran dengan baby.. pandang sebelah mata jer.. bila la nak dpt baby girl ni.. hehe

anie said...

lebatnye rambut

tomey sangat..

humaira ms kecik2 xrs feel duk dalam tue..tu yg besar nak try test duk lagi tue..hihi

Farra Dhelina said...

Hahaha kelakar je humaira dok dlm kelambu tu kak..nmpk dh besar..hehe

wahida said...

comelnya kaira ni...rambut dia brown la...congrate nieda, dapat anak buah...

lupa nak ckp, hadiah GA awak dah sampai ari Selasa lepas...thanks, dear!!

IDAZS said...

tahniah, cantik nama secantik tuannya.

Farra Dhelina said...

hb

Dee said...

rambut lebatnya..congrats!

~ana~ said...

tahniah...comel je...:)

baby tua nak enterprem jugak la nieda..:)

rasp said...

tergelak i tgk humaira dlm kelambu tu hehehehehe...

congrats sis...nama ur niece srupa cam my niece...bunyi sama ejaan je lain skit...

Jasfyra said...

alololo...comel baby kaira
humaira eksited nampak baby ek..nanti mintak kt mummy ek..hihi

Gnie SimplyStyleShop said...

comelll...nama pun sedap 'Kaira Qiestina' ..nama ala2 novel..hehe

☆ lieya latif ☆ said...

KIKIKIKI...tang baby tua tu lieya suke tu nieda...dah padat sgt hah dok dlm tu kikikiki.....bagus humaira...pandai sayang adik...dah boleh dah tu proses adik humaira tu nieda heheeheh

lebat betol rambut kaira...name pun sgt2 sedap...

εïз mummyHaza εïз said...

tahniah....cucu sedara acik haza yang terbaru.. kim salam kat kakak, mak ngan sumer yek... ^__^

ezan said...

sukanya newborn baby. narha skrg dah masam.. :P

pss: humaira x puas jadi baby lagi tu... hehehe...

mamalieyna said...

Tahniah..bersepupu suda humaira ye...nnti leh jd kwn kan..best tu..^_^

oooh suke la bau baby, td cheoum baby jiran, aduhai,,,tetiba rasa nak baby je, ada bau lain kan baby ni..harum sungguh..cuma ada pd mereka..huu~

♥ Mrs.Eady ♥ said...

geram nyerrrr tgk baby baru lahir!bau dia....hmm..amat mengasyikkkan..:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah..
Comel Baby..
Lebat rambut dia..
Nama pon cantik..secomel baby..

MamaYatie said...

tahniah...tomey la..kecik2 lagi pandai tngk kamera..
hehehe..lawak tngk 'baby tua'

Softtouch [Hanim] said...

tahniah nieda dpt anak buah br..ada genglah humaira pas ni..comei sgt baby..rambut lebat

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails