My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, March 16, 2011

Dia kepenatan...

Balik dari kenduri kahwin di Seremban, terus balik Muar. Humaira paling excited dapat jumpa Embah dan Opah. Opah Humaira pun join ke Muar dan bermalam di sana. Bila siang Humaira happy sangat, malam mulalah buat perangai. Pukul 3 pagi dah bangun, menangis dan meragam. Sampailah ke Subuh langsung tak tidur. Dalam pukul 7.15 pagi mummy bawa Humaira pergi pasar tani. Apa jadi....


*




*




*




*




*




*




*




Budak kepenatan, terlentuk di bahu Embah

11 comments:

Huda said...

alahai siannye dia, malam2 tak leh tido,siang2 la jawabnye kan :)

rATu kEBaYA said...

siannya.. ngantuk sgtlah tu..

Dee said...

alahai..penat sgtlah tu..

sis, dee suggest sis guna pop-up comment..lebih mudah utk komen..tukar ket setting..

maszmadi said...

ala ciannye humairah... cian kat embah kugak.. hehe

NM02 said...

cian dia...

Fazlinil Irma said...

sayangnya embah kat cucu dia. alhamdulillah kuat lagi embah nak dukung sambil jalan.

mamalieyna said...

aduhai penat sungguh dia..huuu~

Softtouch [Hanim] said...

alahai ciannya..agaknya siang tu dia main galak sgt tulah dia mergam tu..budak2an xleh penat sgt..xpe xpe..bg can kat dia nk manja ngan embah n opah dia

comelnya humaira dlm sesi photoshoot tu..cntik hasil dia nieda...

♥ Mrs.Eady ♥ said...

penat gelak la tu...heheeh..

adarnadzmie said...

Zzzzz.... nyenyaknya.. ciut..

nieda said...

comel

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails