My sweet story...

My sweet story...

Friday, March 11, 2011

Bila mood rajin...

Bantal sofa L shape dah lembik, bila mood rajin datang bukan senang nak tengok acik nieda buat kerja ni misi memasukkan kekabu dalam bantal sofa. kasi dia gomuks dan sodap untuk landing. Actually nak cari polyester tapi tak jumpa. Kebetulan dekat jalan puncak ada orang jual bantal dan kekabu haruslah beli. Sekilo RM15. Lepas ni kalau mood rajin datang lagi nak masukkan kekabu dalam bantal pula. Bantal pun sudah lembik.

Masa masukkan kekabu teringat dekat arwah opah, dulu setiap kali bantal cucu- cucu dia lembik pasti dia akan masukkan kekabu. Rindu saat tu. Bukan senang tau nak masukkan kekabu, orang macam saya yang mudah semput kena pakai face mask. Kekabu ni ringan senang berterbangan.

Hampir separuh dah guna untuk sebiji bantal sofa L Shape


Taraa...dah gemuk. Baru best nak landing


Sebelah kiri belum letak kekabu lagi..Lembik tak bermaya..hik hik

5 comments:

Farra Dhelina said...

wah rajin nya akk..lagi suka kekabu..sedap sikit..best je landing..

ieda said...

ermm akak pun suke bantal yg ada kerabu .. skrg nie yg ada di pasaran bukan kerabu dah .. entah apa yg dia pakai .. lembik dan kosong semacam .. x suke .. :)

lily azliyana @ mama zara said...

salam nieda..lamenye tak singgah cni..huhu

nway, mmg rajin sungguh nieda dok isi2 kekabu tu sndiri..klu kite mmg tak haraplah..heheh

Softtouch [Hanim] said...

rajinnya nieda..yelah kene tetaskan ebnang dia dulu, masukkan kekabu pastu jahit balik..

mamalieyna said...

ghajinnya..eina dedulu kt kg suka jgk main kekabu ni, tp main byk2 leh bersin oo..hehe..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails