My sweet story...

My sweet story...

Friday, March 25, 2011

Free big breakfast MC D sehingga 31 march

Tengok blog Ana tentang free big breakfast terus ajak husband ke MC Donald. Jom ramai-ramai kita terjah ke Mc Donald. Dengan kupon kita dapat 2 big breakfast dengan hanya berbelanja Rm5 ke atas. Boleh beli apa2 di MC D, yang penting berharga rm5 ke atas. So kiteorang ambil 2 hot coffee RM6.25 dapat percuma 2 big breakfast. Boleh print kupon di facebook MC D DI SINI. Saya print black and white je, fotostat tidak diterima. musykil mcmane mereka identify print black &white dan fotostat

pic taken by mr google

10 comments:

MrS. F!zA said...

bestnya kak... tulah ada jgk org bgtau..tk gi lg pon..kalo gi pon wiken je.ari keje tk dptla gi mekdi

Fadzillah Kamarudin said...

boleh pakai ke??
kalau macam tu thanks...
niat nak makan akan tercapai sok atau lusa...
kupon yang saya dapat dah expired...

MamaJue & PapaMimi Story said...

boleh ker print?? kalo mcm tu nak print jugak la..

Jasfyra said...

kita ada dpt kupon original.wiken ni nk p ;)

Huda said...

huda dh lama x mkn mcD :) nk pegi gak nnti b4 deliver :)

~ana~ said...

nieda, dah redeem erk..best kan..heh3x...
kalau ambik filet o fish pun ok, burger sj la..bkn set..rm6.05 kalau x silap.

Nia said...

yeah..thanks dear!!! suka..suka..

☆ lieya latif ☆ said...

nieda tau..sebabkan promosi ni laa Mcd selalu ramai pagi2 huhuhuhu.....kawan2 lieya rajin collect nak kan promosi .....lieya ari tu pergi tak tau...dah kene byr full huhuhu

♥ Mrs.Eady ♥ said...

harus terjah ahad nih!hehehe...yq for sharing! :)

Farra Dhelina said...

nk terjah jugak nii...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails