My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, March 9, 2011

Novelhut

Novelhut, tempat wajib daddy Humaira singgah bila balik Ipoh. Kedai ini menjual buku dan majalah terpakai. Daddy suka sebab banyak pilihan majalah dan tempat pun besar. Bagi pencinta buku yang berminat dengan koleksi majalah lama bolehlah pergi ke Novelhut terletak di Ipoh Parade, Tingkat 2 (S03)

Daddy memang dari dulu suka membaca. Knowledge daddy memang superb compare dengan mummy. Hehe..So Humaira pun kena jadi macam daddy. Kerja mummy setiap bulan untuk sort balik majalah yang perlu dan tidak perlu ada di rumah. Selalunya yang tak perlu daddy akan bagi dekat kawannya untuk letak di car wash. At least sambil org basuh kereta bolehla baca majalah.

Dari kejauhan mummy snap daddy tengah memilih buku terpakai...Humaira mana???


Tengah syok tidur, nasib baik dekat luar premis ni ada kerusi.

11 comments:

yatie chomeyl said...

letih baca buku ke humaira, smp tertidur

riefda said...

bestnye dapat jln n bli buku.da lme ida xbli novella

nur said...

sampai tertidur humaira tunggu papa pilih buku, hihihi

Huda said...

hehehe..huda 1st time masuk novel hut aritu..bnyk gile buku murah2, magazines lagila..

anie said...

novelhut..mmg suka gie kat situ...
kat sini susah nk cr kedai mcm2 kan..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya kedai buku tu..

alolo smpai tertido himaira tunggu daddy nya

mamalieyna said...

huuu~ lama sungguh tak jejak ipoh parade..lebih 10 tahun yg lalu..hu~ penat sungguh humaira tu..

NzA said...

kalulh ditempt2 lain di wujudkan kedai camni kan bagus......

♥ Mrs.Eady ♥ said...

wah..1st time dgrk edai nie..kan best kalo ade kat sini jugak..

masna said...

humairah keletihan ye..penat berjln smpai tertido...

mrs.spicy said...

huhuhu..ni la tempat beli buku mase kat utp dulu

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails