My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, March 24, 2010

3-Series Birthday Giveaway: THE FACT ABOUT e-caR

Giveaway dari e-car sempena birthday ahkak pada 25 March ini. Happy Birthday moga panjang umur murah rezeki kak ecar... Untuk mengetahui lebih detail pasal giveaway ni boleh klik SINI
FAKTA
tentang e-caR

Fakta 1
  • Ibu kepada hensem boy E'zz Eiymann Nazrin yang akan mengadakan 3rd Birthday Bash party pada 11 April. Sehingga sekarang ahkak kita ni masih breastfeed Eiymann. Kak Ecar juga disusukan oleh ibunya sehingga berusia empat tahun.Cayalah..

Tabik spring pada kak ecar yang menyusukan Eiymann dalam LRT. Kehendak anak paling diutamakan daripada perasaan malu. Mestilah, makanan utama Eiymann..

Fakta 2
  • Prminat setia barangan Guess. Selalunya kalau buat giveaway, hadiah utama mesti dapat barangan guess...Kak ecar merupakan Guess VIP Member since 2006, siap share dgn blogger kt luar sana jika berminat nak beli barangan di butik Guess boleh gunakan Guess VIP Member kak Ecar untuk dapat 15% diskaun. Baik hati, sharing is caring right??

Giveaway untuk dishare dengan pembaca blog kak ecar. boleh klik kt gambar untuk details.
  • Kak Ecar mula pakai tudung sejak tahun lepas kalau tak silap masa bulan puasa, siapa kata org pakai tudung tak boleh bergaya? Sekarang ni mcm2 style tudung boleh digayakan. Dulu kak ecar chubby sekarang ni slim jer. Ibu yang pandai bergaya. Berkat transformasi baru, kak ecar juga ada menjual pelbagai koleksi tudung di style-caR. Memang cantik dan tertarik hokey!!!


Dulu chubby...sekarang....(tgk gambar bawah ni, the hot mommy)


Pelbagai style menarik..


Antara penaja untuk giveaway ini adalah:

0 comments:

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails