My sweet story...

My sweet story...

Thursday, March 4, 2010

Update baby Athirah

Hari ni saya betul-betul tiada mood. Kawan saya yang saya pernah cerita entry sebelum ni, klik SINI baby Athirah semakin kritikal. Sehingga entry ini ditulis, doktor sendiri tak dapat mengesahkan penyakit baby ini. Saya baru dapat call dari kawan saya, sambil menangis2 memberitahu doktor bertungkus lumus memberi rawatan yang sewajarnya. Peluang untuk hidup 50 50..Kita doakan apa yang terbaik untuk baby Athirah..Saya tiada mood untuk menulis..

4 comments:

Ena said...

Moge adik Athirah kuat semangat & diberi kesempatan utk terus menikmati kehidupan nie.. kesian kan! kecil2 dah diuji macam nie..

mamalieyna said...

Moga ada berita baik selepas ni..sedihnya..!

Softtouch [Hanim] said...

alahai nieda...kesiannyer..moga ade keajaiban yang berlaku..doc pun xtau pnyakit ape..semoga tabah hidayati..

ezan said...

semoga adik athirah terus kuat berjuang! Ya ALLAH selamatkan lah adik kecil ni.. amin...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails