My sweet story...

My sweet story...

Sunday, March 21, 2010

Humaira dgn embah dan makciknya

Lamanya tak update blog. Penyakit M melanda, ditambah pula minggu ini agak sibuk. Lagi satu mummy tak update sebab si kenit Humaira sangat jealous kalau mummy layan lappy mummy. Humaira pun nak join sekali. Daddy Humaira yang baik hati telah beli Wifi access point supaya mummy boleh berinternet kat mana-mana pun dalam rumah ni. Mummy guna line streamyx dekat rumah. Sekurang-kurangnya si kecil Humaira boleh tolong mummy update blog lepas ni..hehe

Minggu lepas ramai tetamu datang nak tengok Humaira. Semua sukakan dia. Embah, Opah,Tok, pakcik dan makcik Humaira datang rumah.

Minggu lepas juga, Handphone kesayangan mummy telah rosak dikerjakan oleh Humaira. Patutlah bila org call mummy dengar sayup2 jer suara. Rupanya speaker dah rosak angkara perbuatan Humaira. Mummy suspek kena air liur Humaira. Handphone mummy, handphone Humaira juga yer sayang? Later2 nanti nak pergi repair, buat masa ini mummy pakai hp daddy.

Mummy, siapa pegang Humaira ni??


Taknakkkkkk!!!!!!!


Cubaan melepaskan diri...


Humaira tarik rambut Maklong untuk melepaskan diri


Hp muumy yang telah rosak....belum setahun lagi usianya. Betullah kata orang, bila dah ada anak ni pakai jer hp yang murah dan tahan lasak

Wifi cap ayam..jadilah asalkan boleh access sudah memadai..

4 comments:

ezan said...

betul tu.. bila ada anak ni... hp kita cam hp mainan je dibuatnya.. selamba je diacampak dibaling... mana xmeraung ezan ari2.. hehehe..

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

muka dia cam blur2 & confuse.

my HP dah byk kali ada prob hasil usaha gigih miya. :P

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ...penuh air liur humaira yeak kat speaker tu...hahaah...biase ar tu nieda.....takpe2 ade can nak pi paw papa henpon baru tuh kih kih kih

comel tgk pic humaira tarik rambut tu....hahaahha...terdesak tul die...comel....

chugie said...

hehhe.. siannye, bleh ler suh daddy beli lain kn?? next time kene beli 1 yg lain tu humairah tau mummy!

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails