My sweet story...

My sweet story...

Monday, March 29, 2010

Tahniah daddy

Untuk hero kami (hero mummy dan Humaira) tahniah kerana dapat sambung study. Alhamdulillah setelah lama juga menunggu akhirnya dapat juga result hari Jumaat lepas. Daddy Humaira dapat biasiswa dari UiTM untuk sambung PHD. Kalau tak silap mummy, daddy pergi inteview untuk scholarship ni dalam bulan January lepas.

Masa interview hari tu, daddy minta untuk sambung pengajian di Australia, maybe tak ada rezeki. Gov tak ada budget untuk hantar daddy ke Australia. Yang kelakarnya panel interview tu suruh daddy sambung PHD di India, tapi daddy taknak. Last2 bila dapat offer letter ni UiTM tawarkan tempat pengajian daddy di NEGARA ASEAN. Daddy dah buat keputusan untuk sambung di MALAYSIA sahaja, sekurang2nya kebajikan kita terjaga. Daddy kata kalau sambung oversea elaun perumahan dan cola ditarik balik (dua2 elaun tu pun dah rm1000++)

Untuk hero kami, all the best and good luck.

Offer letter daddy


Banyaknya nak kena isi borang2 ni..


Humaira doakan daddy berjaya k..study elok2 nanti

9 comments:

ezan said...

wah besmtnya.. tahniah to daddy humiara.. rezeki ni..

Ena said...

bestnyerrr...

tompang happy utk en suami lah ye!.. Alhamdulillah..

ena nie ntah bile nak sambungnyer.. hu3x..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

tahniah jugak dari saya...rezeki humairah...moga segala yang diimpikan akan tercapai

Softtouch [Hanim] said...

tahniah en nizam...lepas ni DR lah yer...alhamdulillah..rezeki

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

tahniah!!.. semoga impian nieda sekeluarga tercapai..

☆ lieya latif ☆ said...

tahniah! tahniah! tu ar kalo buat kat oversea leh laa nieda ngan humaira tumpang jalan2 kan....heheheeheh

yatie chomeyl said...

congrates to ur hubby and I truly welcome him to the permanent head damage (PhD) club ekekekkeke

chugie said...

wah.. happynye.. congrats! rezeki kn..

Ummu Ibtisam @ Mardziah Mohd Lokoman said...

Tahniah untuk Nieda sekeluarga. Di sebalik kejayaan suami, ada isteri dan anak yang kuat menyokong :-).

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails