My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, March 2, 2010

mummy vs humaira

Belek-belek album lama, jumpa gambar mummy masa kecik. So mummy snap gambar guna kamera hp je. Sebelum ni ramai sangat yang tanya, Humaira ni ikut muka siapa? Tak taulah ikut muka siapa. Ada satu jer dia ikut mummy dia, tang HIDUNG..kah kah kah...Sama-sama hidung besor..Masa mummy pregnant buat scan 4D, doc scan dan bagitau hidung baby besar..hehe

Hidung sape lagi besor?


Mummy masa umur dalam 9 tahun


Yang rambut panjang tu kakak. Masa kecik2 dia suka rambut panjang. Beza setahun jer dgn mummy, mmg kami rapat. Masa kecik2 emak suka beli baju sama dah mcm kembar plak..

14 comments:

hushuss said...

nieda, humaira mmg ada muka nieda. compare gambar baru nmpk. hehehe..

hebatnya ciptaan Allah kan?

apapun, humaira tetap comei, tak kisah la hidung besar ke, hidung kecik dan penyek cam hazrat ke. anak2 tetap comel pada mata mak2 cam kita kan?

:: butterfly :: said...

nieda, 1st picture tu mmg sah lagi confirm humaira ikut muke awk la.. sejibik!!


[blk mesia nnt nk carik gmbr mama humayrah plak nk tgk same x hehhe]

~ana~ said...
This comment has been removed by the author.
~ana~ said...

hieda, humaira mmg ikut muka nieda la...gmbr 1st tu nmpak sgt persamaan..:)

tauke-minyak said...

nieda, mmg sebijik la muka humaira n muka awak... tak syak lagi, humaira mmg anak awak....hehehehe...cam copy paste jerkk...

mamalieyna said...

ha'a nmpk tang idung dl persamaannya..hehe..tp seriously mmg nmpk iras nieda la, besar sok pun mesti muka cam nieda.. bestnye dpt compare2 gini..! nape tak compare ngn daddy humaira skali..^_^ baru tmbh best...

Softtouch [Hanim] said...

mana ada besar lah nieda..comel jer idung tu..adalah iras sikit2 ngan nieda..tp kalu ngan en nizam pun ada sikit..sekali lalu jer mcm tulah..:)

Mrs. Amie said...

Ok, ok.. tak payah cakap banyak.. mmg sama pun muka Humaira dengan mommy dia.. u pun comellah dulu.. sweet jer.. hehehe..

☆ lieya latif ☆ said...

niedaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! mcm muke nieda laa humaira nie...sejibik heeheheheh......suke lieya tgk.....subhanallah ......mmg iras betul2.....

p!nkerton said...

nieda, kalau based on gambar2 ni, humaira mmg ikut muka you! ;)

Jasfyra said...

hidung besar la comel..
tp humaira mmg ikut muka awak..maknanya mak dia pun comel :)

treasurekeeper said...

Nieda...

humaira mmg mini fotostat nieda lah..patutlah humaira cute, ikut mak dia rupanya :)

-hajar

Intan said...

Mmg humaira ada ur look lah nieda...dah besar nanti nie kompom sweet je mcm mummy dia :)

wan sujaihah said...

alahai beat nyer letak gambar kita ngan anak..saya masa kecik tak banyak gambar baby..emm balik kpg nanti nak cari lah...baru nampak.heheh

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails