My sweet story...

My sweet story...

Saturday, March 13, 2010

Ekspo selangkah ke UiTM 2010

Tidak terlambat, untuk wish good luck untuk adik-adik yang telahpun mendapat keputusan SPM pada khamis lepas. Terimalah segala keputusan yang diperolehi sama ada baik atau pun tidak dengan hati yang terbuka. Because SPM is not the end of your life. Its just started. Kita masih ada banyak pilihan untuk meneruskan pelajaran. Rebutlah peluang yang ada!!!

Mungkin ada di antara lepasan SPM atau STPM masih buntu untuk memilih course. Bolehlah pergi ke Ekspo selangkah ke UiTM 2010. Sila klik SINI untuk mengetahui tempat dan lokasi ekspo tersebut.

Tadi saya berkesempatan pergi ke ekspo bertempat di Kompleks Belia dan Kebudayaan Seksyen 7 Shah Alam. Ekspo tersebut bermula hari ini dan esok dari pukul 9.00 pagi sehingga 6.00 petang. Terdapat 24 fakulti dari UiTM yang meliputi 300 program pengajian, so grab the opportunity to get a clear information.

Layout booth yang terdapat di kompleks Belia dan Kebudayaan


URL permohonan online


Boleh layari laman web http://www.selangkah.uitm.edu.my untuk mengetahui syarat kelayakan program UiTM

Paling ramai di kaunter bahagian pengambilan pelajar, mudah untuk check syarat kelayakan untuk setiap course yang ditawarkan.


Fakulti Pengurusan Maklumat, saya pernah menjadi salah seorang pelajar di situ suatu ketika dahulu...


Fakulti Perubatan antara yang mendapat tumpuan org ramai, boleh check BMI, blood presure etc..


Humaira pun ikut sekali, nangis jer sebab nak tidur.

2 comments:

mamalieyna said...

dah lama tak g ekspo cenggini..meriah..humaira pun join juge..sian, nantuk ye..!

☆ lieya latif ☆ said...

nieda....adik lieya pun pergi expo nie...die baru abis spm....heheeheh...humaiara awal2 dah pi cari u mane nak masuk yeak heheeheh

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails