My sweet story...

My sweet story...

Thursday, March 11, 2010

Alice in Wonderland promotion at Mid Valley

Semalam kami pergi Mid Valley Megamall. Ada promote berkaitan filem Alice in Wonderland. Tak silap mummy hari ni first day tayangan filem ni. Seronoknya kalau dapat tengok wayang...
Mummy dengan Humaira bergambar dengan replika tu, mula-mula Humaira mcm suka jer, sekali dia perasan muka bunga tu mcm orang, baru tau takut..hehe..



Humaira yang takut


Pelik apsal muka mcm tu..


Mummy inteprem


Terlopong tengok air pancut. Humaira ni kalau ada something yang menarik perhatian dia mulut mesti ternganga...so cute

3 comments:

mamalieyna said...

hehe..mulut ternganga ok lg, dah arif tu, kengkadang ngn air2 liur meleleh..ekeke..

sweet piccas! ^_^..lama tak g midvalley!

yatie chomeyl said...

bukan kata humaira, aunty pun takut tkt tgk bunga tu hoho

☆ lieya latif ☆ said...

rate2 aku tgk kat blog org citer pasal ni nieda....teruja plak aku..mesti mia mija pun suke nie....cantik2 deco die kan nieda...sampai si humaira pun tercengang2 hah tgk...excited gak die tgk kooo heheeheheh

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails