My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, March 16, 2010

Humaira monthly check up

Pagi tadi bawa Humaira check up. Sepatutnya Humaira check up last week tapi disebabkan si kenit demam, mummy bawa Humaira check up hari ini. Tak ramai orang, sekejap jer dah settle. Daddy pun nak cepat, nak pergi Seremban.

Details:
  • Berat: 7.4kg (Berat Humaira sama macam bulan lepas)
  • Panjang: 72cm
  • BMI: 13
  • Lilitan kepala: 44cm
Tadi nurse bagitau, Humaira dah boleh makan makanan separa pejal, tak perlu blend halus bubur. Gusi Humaira dah kuat, gigi pun dah ada 6 batang. Lepas ni Humaira boleh join makan semeja dengan mummy dan daddy. Bagi berat naik lagi.

Humaira, nampak bulat tapi berat maintain jer


Senyum dia...


dengan mummy..


13 comments:

yatie chomeyl said...

lepas ni mesti humaira asyik nak makan food mommy je hehe

ezan said...

suka gambar nieda ngan humaira yang last sekali tu.. sweet sgt...

Huda said...

ye ye humaira dh leh mkn makanan separa pejal lak :)

bnyk gigi humaira..husna just 2 btg bwah n 1 atas :)

mamalieyna said...

alahai senyum simpul la humaira ni..cair kalo dak arif tengok ni..ekeke..

moga terus kekal sihat ye sayang, leh mkn semeja dh ngn mummy n daddy! best tau! ^_^

Jasfyra said...

lps ni leh la mintak sikit food mummy n daddy :)

Momma Mia said...

cantik ler gambar2 humaira & nieda. Semua sweet2.. penangan camera baru tuh!!

☆ lieya latif ☆ said...

lieya seronok kalo sampai tahap anak dah boleh makan makanan pejal..senang keje kite..... badan budak pun insyaallah cepat naik nanti.....

mia mija dulu mase tumbuh gigi...gigi dah byk cam humaira...keje nye asik nak menggigit jek kalo menyusu...geram leiya....terjeri2 aku dibuatnye heheehh

Intan said...

Suke the last picca tu...sweet!

hushuss said...

sibuk je klu kita mkn, dia org misti nak makanan kita kan Nieda? hahaha...senang la nanti dah leh share makanan. gigi Humaira pon dah byk.

huspa suka gambar Humaira no. 2 tu...comel la sgttttt..

Softtouch [Hanim] said...

alhamdulillah semua nya baik2 belaka..lepas ni bolehlah mkn ape yg mummy dia makan..xpe, biar nak lag bdn dia tu....

YanDarwisy said...

Alah, tomey2nyer...rindu suara baby. Bilalah nak dpt baby...

~ana~ said...

cantik2 nya gmbr humaira...gmbr nieda yg humaira yg last tu comel sgt...

berat humaira sama dgn berat aqil dah..

chugie said...

hi nieda,
humairah belum makan pejal lg ye.. fatin dh makan pejal lama gak, masa umur die 9 bulan.. patutnye x leh bg lg tu.. tp no choice, si kecik tu dh pandai pilih makan cam org beso.

emm umairah sangat mbam2.. best je tengok! rs nak cium pipi montok die tu! :D

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails