My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, March 23, 2010

Beautiful blogger award

Award yang mummy dapat.. Beautiful blogger award!




Here are the rules to accept the award :

1. Thank & link the person that gave you the award.
Award dari blog hot mommies iaitu Ezan dan Yati. Thank you. Ada juga orang sudi bagi award untuk blog mummy yang tak seberapa ni..

2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic
  1. beautiful zuera
  2. beautiful Huspa
  3. beautiful Muza
  4. beautiful mamalieyna
  5. sesiapa yg baca blog ni boleh???

3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award
will do

4. State 7 things about yourself.Well, here are 7 things about myself

1. mummy to my lovely daughter Humaira
2. wife to my love Mr Nizam
3. takut pada lipas, that why sampai sekarang tak buat kitchen cabinet. Mummy tak sanggup main kejar2 dgn lipas
4. suka masak untuk yang tercinta walaupun taklah expert mana
5. Suka window shopping
6. Sensitif, tgk cerita sedih boleh nangis
7. Tak suka bela kucing, ada insiden kucing cakar sampai sekarang ada parut lagi. Tapi mummy cepat simpati dekat kucing, kalau kucing lapar mummy pasti bagi makan cuma takdelah nak pegang2..hehe.

3 comments:

:: butterfly :: said...

nieda, award ni jugak sy nk bg kat awk :)

mamalieyna said...

huhu..dpt award kena menjawab soklan juge ye..simpan dlm buku 555 dulu eh.hehe..

Jasfyra said...

okeh,nanti kita amik award ni ek..
am i beautifull?auuww!!! hahaha

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails