My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, June 1, 2011

Jalan2 cari makan: Belly's Cottage Bukit Jelutong

Belly's Cottage ni terletak bersebelahan 7 eleven di D'Bayu Area, Bukit Jelutong. Sangat tertarik dengan konsep stall soft ice cream ni. Harga pun murah je. Anak2 kecil lalu kat sini mesti tergoda dengan ais krim ni. Bagi saya memang sedap, lembut dan rasa fresh compare dengan sundae M'C D. Kalau tak silap ada 3 flavor je, coklat, vanila dan strawbery.

Daddy Humaira tengah order ais krim


Harga ais krim..


Humaira dapat ais krim tak pandang kiri kanan dah..


Daddy tengah order food. Konsep dan decoration lebih kurang macam subway.


Portion food memang besar..Yang ini sebenarnya kids menu.


Yang ini daddy order beefy beefy. Besar, boleh makan 2 orang.

9 comments:

♥Mrs.Eady♥ said...

sedap nyer ais krim...smpai x pandang kiri kanan :)

Dee said...

oh..new place..nampak mcm sedap je aiskrim humaira..auntie nak sket bole?

~ana~ said...

mcm best je....:)

Huda said...

bestnye tgk humaira makan ais krim tu :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

yummy....sedap nyer tengok aiskrim humaira tueee...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..wah humairah dpt eskrem dh tk pandang kiri kanan ye.. ;)

Jasfyra said...

sedap dan murah..mmg terbaik!!

εïз mummyHaza εïз said...

Sedapnye.. hehehe 1day insyaAlah ke sana.. :)

ps: Nieda nnt kim salam mak ngan ayah yek.. acik Haza balik kg every weekend..

Softtouch [Hanim] said...

cntiklah kedai dia nieda..sgt menarik n lain dr lain..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails