My sweet story...

My sweet story...

Friday, June 10, 2011

Celebrate birthday Humaira

Kali ni celebrate birthday Humaira kecil-kecilan je, takdelah macam tahun lepas buat doa selamat. Tunggu Humaira besar sikit, insyaallah kita buat lagi macam tahun lepas. Sebenarnya plan nak buat pizza sekali, mummy Humaira malas yang amat masa tu nak buat topping padahal bahan semua dah ada. Jadinya kek dan coklat ajelah.

Mummy doakan semoga Humaira membesar menjadi anak yang solehah, mentaati orang tua dan berjaya dalam hidup. Murah rezeki Humaira, walaupun takde celebrate birthday besar-besaran tetap ada yang sudi memberi hadiah. Nanti mummy upload gambar hadiah untuk Humaira.

Kek birthday Humaira. simple deco. Daddy hantarlah mummy pergi kelas deco cake please...


Terpegun Humaira tengok lilin. just nyalakan lilin je..


Mummy and Humaira get ready to cutting cake


See...lupa betul nak beli pisau kek, jadinya kena guna pisau ni..huhu kena awas si kecil ni. Gaun Humaira pakai pemberian dari Opahnya

15 comments:

Huda said...

cutenye kek humaira :) eh humaira dh bnyk ikut iras niedala :)

♥Mrs.Eady♥ said...

happy birthday humaira :)

Ena said...

happy birthday humaira..

simple pun tak pe la kan humaira.. janji mummy & dady tak lupa.. yg penting doa mumy iringi humaira..

mamalieyna said...

waaa sweet cake~ tulisan perkataan tu menarik! mesti teruja humaira kan..

ok dh tu, celebrate gitu2..janji pd tarikh tu ada sambutan utk si kecil..dan janji dia happy kan..^_^

yatie chomeyl said...

the thought's that count, x kisah la kek tu comot iski tpun takpe

p/s:i pun nk kena join kelas deko cake jugak hehe

~ana~ said...

sedap nya coklat kek..nyam nyam...:)

Farra Dhelina said...

yg penting air tangan dari seorg ibu..bestnya..

MamaAiman said...

selamat hari lahir humaira, semoga jadi anak yg solehah :)

NzA said...

hepi besday humaira..semoga jd anak yg solehah n pintar....cantik kek tu..aunty pn trpegun...

Lily@MamaZaraZareef said...

untung humaira sume foods mummy yg preparekan..kek tu mmg nmpak sgt yummilicious!!! tk tahan tgk coklat leleh2 camtuh..hehehehe..by the way, happy bday humaira cayang..=D

εïз mummyHaza εïз said...

happy birthday Humaira... semoga jadi anak yg sayang kat parents nyer yek.. :)

Ummi Salsabila said...

gigihnya nied bake kek utk humaira :)

me xsempat update birthday celeb adam lg.:)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

cantik la kek humairah. hepy besday sayanng!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiklah tu keknye..yg penting sedapkan.. ;)

Xpe simple2..yg penting penuh bermakna buat humairah..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya humaira celebrate ngan org tersayan dia...meriah....

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails