My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, June 22, 2011

Makan di Restoren Homst a Chinese Muslim Cuisine

Menjamu selera di restoren Chinese Muslim sempena Fathers day dan birthday saya Ahad lepas. Restoren Homst ni terletak di Seksyen 13 Shah Alam.

Semalam lama saya online dan buat back up blog bila ada terbaca hacker nak hack blog blogger Malaysia. Sebagai langkah berjaga-jaga lebih baiklah buat back up dan tukar password. Buat sementara waktu ruangan shoutmix saya tutup. Blog ini punya sentimental value kepada saya, banyak milestone Humaira yang saya coretkan untuk kenang-kenangan di masa akan datang. Senarai blog yang kononnya akan kena hack DI SINI (memang juling nak mencari URL, so tekan CTRL F dan taip url blog anda)

Ok lupakan cerita hacker ni......
Daddy suruh pilih nak makan di mana, so kali ni try chinese muslim cuisine pula, teringin nak makan dim sum tapi tak ada.


Ikan siakap masak Hong Kong style, tak pedas sesuai untuk Humaira makan


Butter prawn..sedap


Ayam pandan


Daddy Humaira tak sah kalau tak order telur dadar..Favorite daddy


Ribena special. Ada cebisan tembikai,laici dan nata de coco. Sedap

11 comments:

♥Mrs.Eady♥ said...

menarik nih!

NM02 said...

lapar woooooo!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

boleh cuba nanti ni :)

anie said...

terukan diorg yang hack blog orang..
specialnye menu...xpenah try nampak macam sedap je...

Anisa Hang Tuah said...

sedap sedap :)

Fazlinil Irma said...

baca dah sampai habis. terus telan liur. gulp. sedapnya air ribena special.

kejap lagi turun nak tanyalah, kat mamak ada dak air ni. hehe.

nak cuba jugak. :D

Dee said...

sedapnya tgk butter prawn tu..

wan sujaihah said...

amboi humaira..tang laici tu sangat menggoda..

nampak menu sedap2 la kak..tp saya ni tak berapa minat ..tapi kalu mencuba ok gak kan :)

Softtouch [Hanim] said...

homst ni kat Kota Damansara pun ada tp muza xpernah try...muza pun teringin nk mkn dim sum...

mamalieyna said...

aduuuh terus lapo..hee~

baru perasan, mcm lama je kami tak mkn kt luar, semalam singgh psr mlm, lalu sblh kedai mkn time dh nak balik, beriya arif nak makan situ..aduhai..dh la lewat time tu, sian dia...dgn muka2 jebek sedihnya..terpaksa balik sbb dh lewat..huu~

~ana~ said...

sedap nmpak air laici tuh...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails