My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, June 28, 2011

Bila Pakcik Humaira datang rumah

Last week adik saya dari Johor datang, ada seminar dan pertandingan kayak untuk MASUM (Majlis Sukan Universiti Malaysia). Mula-mula Humaira malu je dengan pakciknya, bila dah lama2 baru okey. Petang Jumaat tu Pakcik Humaira ajak tengok kawan-kawannya main kayak di Putrajaya.

Peringkat akhir Pakcik Humaira dapat no 3, oklah tu. Bukan senang nak menang, ramai atlet negeri yang join.

cantik tasik menghadap pullman hotel


Tengah bertanding, kalau tak silap masa ini USM menang


Apa kes ni??? Pakcik tengah pujuk Humaira...
Humaira baru lepas menangis bila ramai kawan2nya usik Humaira. Macam tulah peel dia kalau tak biasa dengan orang


Si muka kelat..


Dengan mummy pun taknak senyum



Lepas tengok kayak, kami ke Alamanda, jalan-jalan.

Bila dah buat muka comel macam tu, adalah benda yang nak dibuatnya,,hiks


Mula-mula letak tangan slow2 dalam air sambil pandang reaksi pakciknya.. Macam bagi green light je


Suka dapat main air...lepas tu nak masuk terus dalam air..Huhu haruslah bawa lari..Melalak tak hengat..Semua orang pandai. anak oh anak

7 comments:

Huda said...

alolo humaira samalah dgn husna xleh org tegur :)

:: Mrs.Eady :: said...

hehhe...same je dgn sufiya suka main air!

~ana~ said...

nieda, comel jam pink tuh..:)

Dee said...

budak2 ngan air mana boleh dipisahkan..hehehe..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

sampaikan ucapan tahniah utk adik hasnida ekkk..bukan senang tau nak dpt no.3 punnn...tengah panas terik tue nak berkayuh koooo...

mamalieyna said...

amboi nmpk manja betoi humaira n pakciknye..sweet jer..

same goes to arif..suka betul n manja kalau pak ucunya mai umah

Softtouch [Hanim] said...

manjanya ngan pakciknya yer...alololo pemalu orgnya humaira nie....

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails