My sweet story...

My sweet story...

Friday, June 17, 2011

Selamat hari bapa

Hari bapa disambut setiap tahun pada hari Ahad minggu ketiga bulan June. Sama macam hari ibu, takde fixed date. Tahun ini hari bapa jatuh pada 19 June 2011, celebrate berganda nampaknya. 19 June juga merupakan my birthday. Tahun ini merupakan tahun terakhir sambut birthday dengan angka 2 series. Tahun depan dah masuk 3 series pula. Cepatnya masa berlalu, masih ingat lagi masa umur 19 tahun tak sabar2 nak masuk 20 tahun. Konon nak jadi dewasa. Itu pengalaman hampir 10 tahun yang lepas! Sekarang ni rasa taknak berganjak ke angka 3 series. Walau macamana pun setiap tahun umur pasti menginjak juga. Age is just a number. Hidup kena selalu ceria barulah nampak muda belia. Hehe

Melalut pula, sempena hari bapa pada Ahad ini, mummy dan Humaira nak ucapkan Selamat Hari Bapa buat hero kami, daddy. Terima kasih atas segala-galanya..


Dedicated to my lovely hero...

DIA adalah ketua keluarga kami

Dia sangat menyenangkan hati kami

DIA sentiasa ada di sisi bila kami memerlukan


Pakaiannya susah benar berganti

Biarpun lusuh dipakainya tanpa jemu

Katanya biarlah DIA selekeh asalkan isteri dan anaknya bergaya

DIA rela berpenat

Mencari rezeki untuk anak dan isteri


DIA seorang yang berani pertahankan hak

Bila ada yang menyakiti kami..

DIA itu adalah hero kami

Dia itu adalah DADDY kami

Sangat istemewa di mata kami..sangat.

Dia banyak berkorban untuk kami..

KAMI sayangkannya…

Doa dan harapan buatnya

Agar dirahmati olehNYa

Murahkanlah rezekinya, panjangkanlah umurnya, sihat tubuh badannya


Untuk daddy Kami…

Selamat Hari Bapa, Jasa dan pengorbanan daddy tak mampu dibalas

Kerana keikhlasan daddy membuatkan kami gembira

Meniti hari-hari mendatang..

Kami sayangkan daddy, sangat sayang…


*istemewa untuk daddy

10 comments:

Farra Dhelina said...

wahh,...double tu.. happy birthday in advance kak!

♥Mrs.Eady♥ said...

selamat hari bapa kepada semua bapa-bapa :)

Huda said...

slmt hari bapa kpd daddy humaira :)

NM02 said...

hepi fathers day utk hubby yu..

mamalieyna said...

happy besday in advance~ muda 2 thn nieda dr eina ye..hee~

abu idris said...

arrayah.info - kita tahu bapa adalah ketua bagi sebuah keluarga, tapi adakah kita tahu seorang khalifah adalah ketua bagi umat Islam di atas muka bumi ini?

NzA said...

boleh celerbate 2 in 1 nie...hepi besday nieda n hepi father day utk kaum bapa.....

Softtouch [Hanim] said...

hepy fathers day utk en nizam n hepy birthday utk nieda....

wan sujaihah said...

wah ni leh main tukar2 hadiah la ek...suka la tun punyer ..habis tu..cik humaira comey dapat aper?hik hik hik

εïз mummyHaza εïз said...

happy birthday buat nieda... selamat hari bapa jugak buat bapa2 kat luar sana :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails