My sweet story...

My sweet story...

Friday, June 3, 2011

Arabic food

Minggu ni semua entry pasal makanan..Kali ni makan di restoren Arabic food . First time saya rasa makanan Arab, not bad. Dah lama nak cuba rasa masakan Arab ni. Oleh sebab saya kurang gemar makan kambing so order nasi yang berlaukkan ayam. Dah lupa namanya. Ambil set untuk makan 2-3 orang dan satu jag air sirap bandung RM25. Bila sampai makanan, tergelak saya, mak oii besarnya pinggan.

Restoren Arabic food di Seksyen 13 Shah Alam


Menu kami..Humaira suka makan nasi yang colourful ni.

7 comments:

♥Mrs.Eady♥ said...

erks...beso nyer pinggan!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mak aii..besarnye..
Mknan Arb mmg biasa mcm tu lah kut kan.. ;)

Huda said...

husna pun suka makan nasi minyak or nasi beriyani :)

mas said...

huhuu...tgk gmbo trus jd lapar :)

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya nasi ayam...portion dia mmg sgt besar..

Dee said...

nasi arab mmg servingnya besar..biasanya dee order sepinggan..mtk plate kosong..then share..lebih jimat dan tak bazir..

ieda said...

adoii kenyang makan nie dik .. makan ramai2 :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails