My sweet story...

My sweet story...

Thursday, June 30, 2011

Bear besar untuk Humaira

Minggu lepas mummy ke Taman Melati ambil bear besar yang Pakcik Humaira tinggalkan dekat sana. Bear tu hadiah birthday untuk Humaira daripada Aunty Umi. Selalu bagi Humaira hadiah dari Humaira newborn lagi. Terima kasih ya, walaupun mummy tak pernah bersua muka lagi dengan Umi. Kenal melalui alam maya je. Umi ni sebenarnya kawan kepada adik saya yang di Johor tu.

Sampai di Taman Melati, orang tengah sibuk mengecat blok. Blok rumah parents saya dah cat sepenuhnya. Bila dah cat ni, tak lama lagi mesti nak pilihanraya, kenalah beli hati penduduk. Hehe..

Berwajah baru...Parents saya menetap di Ipoh, rumah ni sebagai persinggahan je kalau mereka datang KL. Emak saya masih bekerja di Ipoh. Lepas pencen mungkin selalu ulang alik ke sini. Mula2 sampai Humaira dah excited sebut Opah, masuk rumah pelik dia takde penghuni.


Jom tengok bear besar Humaira...lagi besar dari orangnya. Sukalah dia dpt bear.

Nampak kepala Humaira je..Hik. Masa ni Humaira tercari2 juga mana Opahnya..Bila mummy kata Opah takde baru diam


Duduk atas riba bear pula


Dalam kereta masa nak balik, elok je riba si bear


Last2 dia yang tido atas bear..hehe..Kepenatan lah tu


Sampai rumah terus baringkan bear atas tilam dia...Penuh dengan bear

9 comments:

Huda said...

wow!mmg beso :) tp bestla leh wat duduk, peluk2 kan :)

:: Mrs.Eady :: said...

alahaiii...beso nyeeerrrr :)

mrs.spicy said...

besarnya!

Dee said...

besornya bear..dulu2 pakcik dee ada rumah di flat taman melati ni tp dia dah jual..sayang..jual sebelum rega naik..huhu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wow..besarnye bear..

sedap jer tido kat atas bear tu..nyenyak sungguh.. ;

NzA said...

wow...besarnya bebear.....

MrS. F!zA said...

humaira minat bear ye..

Vna Sandhu said...

mmg besar! sukalah humaira kan dpt bear? sama dgn Kira dh xde tempat dh nk letak bear² dia

my new url http://myspaceofthoughts.blogspot.com/

Softtouch [Hanim] said...

waa.....besarnya bear humaira....sukalah dia dpt bear besar..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails