My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, June 14, 2011

Humaira dengan zirafah

Bila tengok gambar ni buatkan mummy tersenyum. Zirafah ni lagi besar dari Humaira, berat pula tu.

Actually zirafah tu kena marah dengan Humaira..Sebabnya dia nak letak zirafah atas sofa tapi tak larat nak angkat. Peel terbaru dia sekarang ni, kalau dia nak buat something dengan sesuatu benda, lepas tu tak menjadi... siaplah habis kena amuk benda tu. Contohnya macam semalam, mummy perhatikan dari jauh si kenit ni nak dirikan white board maianan dia, asyik jatuh je white board tu. Mulut si kenit ni dah bising marahkan white board, bila banyak kali buat tak berjaya juga dia tamparnya white board tu. Huhu..

disebalik zirafah...


Nak angkat ke mana lagi tu???

12 comments:

♥Mrs.Eady♥ said...

duh...besar nyer :)

Momma Mia said...

hehehe sama dgn Damia & ira punyer...

mrs.spicy said...

hehe..garang 'mawar' ni=p

yatie chomeyl said...

besarnya ziarafah tu...tak nampak humaira kat belakang tu

anie said...

besarnye ziraffah humaira...bagi ariQ pinjam boleh...:)

zaidah said...

yerlah nieda....zirafah tu lebih besar dari humaira....sabar humaira...jangan stress n marah2 yer....

Huda said...

sama peel husna..if xleh mmg dia hangin :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..zirafah lg besar dr tuannye yer..cian Zirafah tu kena marah suda.. :D

~ana~ said...

waaa...comel nya zirafah humaira..aunty pinjam boleh..:)

NonaFauzi said...

anak ko dah semakin bijak dah skrg nie..hihi..

MamaAiman said...

hihi..comella humaira..leh bayang camne die marah..hihi..cian kat zirafah tu :D

ieda said...

amboi2 besarnya zirafah humaira .. buat tidur lah tuu :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails