My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, June 7, 2011

Selamat pengantin baru Jazli dan Shafizarina

Musim cuti sekolah banyaklah undangan perkahwinan. Sabtu lepas saya pergi kenduri kahwin sepupu di Dewan Bankuasi, Bangunan Menara Getah Asli. Memang lokasi sangat strategik, betul2 berhadapan dengan KLCC. Lepas pergi kenduri boleh window shopping di KLCC.

Selamat pengantin baru buat sepupu saya, Jazli dan pasangannya Syifarul Shafizarina. Semoga gembira melayari hidup berumahtangga dan berkekalan hingga akhir hayat. Amin..

Boleh pula lupa nak bawa SLR, so gambar ni ambil dari facebook sepupu saya, Abang Izhar

Pengantin bersama saudara-mara sebelah abah saya.

Emak dua dari kiri, abah saya baju batik biru

Bersama sanak saudara. Mana satu acik nieda ni???hehe



Gambar bawah ni ambil guna kamera hp. Seisi bergambar dengan adik beradik saya.

Humaira dan sepupunya, baby Kaira.


Mak Long dan Achue Humaira..


Anip dan Kaira


Humaira dengan adik saya aka pakcik Humaira


cantiknya...macam poskad. Saya ambil dari surau tingkat 10 Menara Getah Asli.


Lepas habis kenduri kahwin, kami menapak ke KLCC. Opah Humaira teringin nak jalan2 kt situ. Siap belikan gaun untuk Humaira sempena birthdaynya pada 10 Mei lepas. Later2 nanti kasi upload gaun itu.

Jalan2 di taman KLCC


Masa ni Opah Humaira tengah shopping kt KLCC, kami lepak kt taman. Penat nak jalan, Humaira asyik nak minta dukung je.

4 comments:

NonaFauzi said...

dah dekat dah ngan opis aku tu nida

mamalieyna said...

waah kawen dkt dgn KLCC..best la para jemputan, leh cuci mata pastu..hehe~

adik nieda muka sama betul kan dgn nieda..hee~

Softtouch [Hanim] said...

selamat pengantin br utk perantin tu...bestlah humaira jln2 ngan opah n makcik pakcik dia tu..eh mcm cpt je kaira tu besar ye..rasa mcm br je tgk dia br lahir sblum nie...comels

~ana~ said...

best la..lepas mkn boleh g jln2 ke klcc...:)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails