My sweet story...

My sweet story...

Sunday, February 28, 2010

Makan di Rasamas

Last week pergi Giant Kota Damansara shopping barang dapur. Lepas shopping wajiblah aktiviti makan2. Kami makan di Rasamas. Apa yang mummy dengan daddy makan semuanya Humaira nak. Kalau tak bagi mengamuk.

Perasan tak baju Humaira kotor? masa ni mummy minum ais blended, minah sorang ni nak juga. Saja letak straw dekat mulut dia, pandai pula dia sedut. Humaira terkejut, tu yang dia luak balik. Mummy pun terkejut. Bila balik rumah saja test bagi guna straw, tak expert sangat. Kadang2 boleh, kadang2 Humaira gigit jer straw tu.


Nak mamam mummy...


Humaira mamam sup..sikit2 bolehla

6 comments:

mamalieyna said...

apa kt lengan humaira tu..cam lebam jer..arif ada tanda gitu tp kecik sket, bekas ambik darah masa kecik2 dl rasanya..

humaira skrg dh makin bijak kan, apa mummy makan, pasti dia pun nak jugak..^_^

☆ lieya latif ☆ said...

kemain lagi humaira jeling2 mangkuk sup ko nieda....dlm hati tu mesti ckp...cepat lee suap saye heheeheheheh.....

nieda said...

mamalieyna: tanda lahir kt tangan dia tu..

lieya: haah kalau lmbt bg mengamuk tau lieya..ishk2

wan sujaihah said...

wah dah pandai pakai straw yer..nanti akak belikan bekas air yang ader straw tu...lama2 pandai dia nanti

yatie chomeyl said...

mesti humaira yg tarik sendiri straw kat tgn mommy ye..nak suruh mommy cepat2 suap kat dia hehe

hushuss said...

sama cam hazrat. klu kita mkn, semua dia nak. nanti kan nieda, tgk la bila humaira besar skit.

semua nak mkn dan pegang sendiri. klu suap diaorg makan, sure nak kena ada pinggan dgn sudu sendiri. masa tu jenuh la kita lap makanan tumpah..hahahah

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails