My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, May 19, 2010

Humaira check up setahun

Pagi semalam bawa Humaira check up untuk setahun dan suntikan imunisasi. Timbang berat Humaira 8 kilo (Naik 600g compare 2 months ago) suka mummy, sebelum ni nurse bising berat naik sikit jer..
Bab paling berdebar bila nak cucuk, alhamdulillah kuat anak mummy, langsung tak nangis. Sayang dia..

Banyak progress Humaira untuk setahun ini walaupun masih belum pandai berjalan. Tak apa sayang, take your time. Mummy sentiasa ada di sisi Humaira k.
  • Kalau merajuk dah pandai larikan diri dari mummy dan daddy. Pergi dkt dinding sambil tertonggeng2. Ishk mummy x penah ajar pun..
  • Kalau nangis panggil mummy jadi Ami
  • Dengar muzik rancak siap berjoget lagi.
  • Dah pandai mengamuk kalau ambil barang dari pegangan dia.
  • Pandai kiss (kdg2 kalau mummy nak marah Humaira, cepat2 dia kiss..adoi terus cair x jadi marah)
  • Mulut makin becok bercakap

Anak dara baru lepas mandi..

7 comments:

Huda said...

humaira cute..dah kene cucuk yer..xper kut nieda, husna ni pun still x jln..sikit2 tu dia nak gak menapak :)

yatie chomeyl said...

ekke merajuk tonggeng buntut...sape ajar tu humaira?

mamalieyna said...

humaira hebat! tak nangis pun time kena cucuk eh..good girl!

alala cumelnya dia dok depan cermin, bertuala lak lg..^_^

~ana~ said...

comel humaira bertuala duk depan cermin...ni mesti ms g cuti2 hr tu kan...:)..

good girl la humaira..cucuk x nangis..:)

Softtouch [Hanim] said...

setahun dah...xpe humaira pelahan2 yer..sikit lag jalanlah tu...biar mummy humaira termengah2 kejar humaira...he he he

chugie said...

wah.. dah pandai macam2 dah humairah ye.. espc bab kiss mummy tu, so sweet.. mesti cair kan nieda..

bestnye humairah dah pandai panggil mummy walaupun ujung2 je.. fatin, x pandai lagi.. asyik sebut ma..maa je..

☆ lieya latif ☆ said...

yeke ...tak nangis mase kene cucuk...wah terra betul humaira....bagus die...senang ati kite kan nieda....

tang majuk tonggeng2 tu comel...ni mesti ikut mummy die nie heheheh

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails