My sweet story...

My sweet story...

Monday, May 3, 2010

Cerita kedai kopi

Hari Sabtu semangat keluar rumah pagi nak terjah jakel di Seksyen 7 Shah Alam. Dalam hati dah berbunga mesti best shopping kain, promosi giler2, maklumlah Jakel baru buka dekat Shah Alam. Bila dah sampai umat manusia punyalah ramai. Mummy ada hati lagi nak pergi, suruh daddy drop mummy dekat situ. Sekali dgr ayat daddy terus CANCEL. "Ok, awak bawa Humaira sekali, susah nak cari parking". Huh next time lah kita datang, raya lambat lagi..hehe..

Last2 kami pergi sarapan di Pak Li Kopitiam sek 7. Makanan dia semua sedap-sedap. Kalau singgah sini mesti order cendol..Sedap tau. Mummy suka kopitiam sebab ada roti bakar, Humaira kalau tgk org mkn mesti dia nak. At least boleh bagi dia mkn roti.

Air gula tu kita yang letak sendiri..Panas2 mkn cendol pun sodap..


Budak yang ralit tengok orang...


View dalam kedai kopi..

10 comments:

ezan said...

wah nieda dah nak shopping baju raya ek? sgt2 jelous ni.. ezan tahun ni xleh nak melaram ngan baju raya la.. :((

btw, cam sedap je cendol tu.. nk ajak hubby g la.. alasan mengidam... :P

nieda said...

ezan: pkai baju pregg lagi seksi di pagi raya tau..silalah mkn cendol, sedap..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

hu..hu...nieda sedapnyer...terluir kiter dah la tengah lapaq ni...

fabulous.farah said...

huhuh..tak beli lagi kain baju raja ni..lambat2 kang tade tailor nak jahit baju tu kang..

Jasfyra said...

ala ciannya...xpe2 masih bnyk masa lagi.camtu la kalo ada anak kecik..bnyk benda kena korban kan sket :)

Huda said...

start dh ek n soping2..ye la nnti org dh xnak amik tempah dh kan..

cedapnye cendol tu..nyum3..

chugie said...

emm memang sedap tengok cendol tu nieda.

btw, humairah baik je dlm baby chair tu ye..

mamalieyna said...

uuuh sedapnye cendol! ^_^

ct rahani said...

sedapnya cendol..

klu nk shoping bawak anak mmg x besh.. nk2 klu ramai org.. soping ke mana anak ke mana kang.. heh..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dh lama x mkn cendol..
Nampak sedaplah cendol tu..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails