My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, May 26, 2010

Praktis berjalan ke???

Humaira sekarang sangat suka kalau kita pimpin tangan dia, laju dia mengorak langkah dengan syarat kena pimpim kedua belah tangan, kalau pegang sebelah still gayat lagi...Sekarang mummy dah nampak Humaira memang tgh praktis untuk berjalan, dah ada semangat nak mencuba..take your time my dear..Kadang-kadang walker pun jadi dia bawa ke sana sini.

Laju Humaira usung walker, mummy yang risau


Tolak


Sampai ke ruang makan dia tolak..Jari mesti nak tunjuk mcm tu..ishk ishk

12 comments:

Jasfyra said...

horayyy!!! anak mummy dah nak berjalan.mummy nida, lps ni awak kena monitor lebih la ek, takut dia jatuh ke apa

☆ lieya latif ☆ said...

yes!!!! bagus....lepas ni makin panjang laa langkah anak dare ko nieda......

seronok kan tgk perkembangan anak, dari meniarap ke merangkak pastu berjalan plak.....

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

esok semput la mummy nak kejar humaira bila humaira dapat kaki..

Ena said...

hehehe..

tak lame lagi la tu nampak gayenyer ye!..

cute la.. bulat jekk mate.. :)

ezan said...

yeah!!! humaira dah leh jalan.. leh discover lagi byk benda.. siap sedia je la mummy.. hehehe...

mamalieyna said...

go humaira go..! chaiyok2x..tak lama dah tu, nnti boleh la humaira walk sendiri tanpa bantuan! best2x..^_^

~ana~ said...

go go go humaira..

cute la tgk humaira ni...

yatie chomeyl said...

tak lam alagi berjalan la tu nieda...jenuh nak kejar humaira nanti ;)

wan sujaihah said...

wah dah bnayk perkembanagan dia..tal lama lagi berjalan la ni..hehhehe

fabulous.farah said...

huhuhu..ape yang die tunjuk tu sebenarnya??

Huda said...

waa..bestnye dh nak jalan humaira..husna x mahu jalan sendiri, nak pimpin je..

Momma Mia said...

tak lama lagi tuh berlari la humaira... sronok tengok anak2 mula berjalan nih.. kekadang tuh klakor.. tapi yg best dorng keep trying & tak give up.

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails