My sweet story...

My sweet story...

Friday, May 21, 2010

Pantai Balok Kuantan

Check out hotel dalam pukul 11.00 pagi, kalau pergi Terengganu tak sah kalau tak beli keropok lekor kan?? Kami beli keropok lekor di Pasar Payang dan ada juga beli di gerai tepi jalan.

Last day trip ke Pantai Balok, Kuantan Pahang. Sampai di hotel lebih kurang dalam pukul 5.00 petang. Kami menginap di De Rhu Beach Resort. Rate RM150 semalam. Humaira dah x excited bila masuk hotel, tak macam masa di Cherating dan Terengganu. Bagus anak mummy ni.

Yang menariknya dekat hotel ni, swimming pool sangat besar. Memang teruja nak mandi. Petang tu, kami sampai pun dah lewat dan penat, jadi plan esok pagi nak mandi pool. Sekali pagi esok hujan, cancel terus plan. Duduk dalam bilik, tidur lagi best.hehe..

Tidur masa dlm perjalanan ke Kuantan, peluk pooh lagi. Beli pooh di Pasar Payang.


View bilik, daddy dah letak tilam dekat bawah..hehe


Pool ni ada yang mencecah 9 meter, kalau mummy masuk dah tenggelam pun.hehe


Humaira yg suka tgk pool







Inilah satu2nya gambar daddy dan Humaira yang ado...




Thank you daddy for the nice trip. 5 hari 4 malam kami bercuti.. Next ke mana daddy???hehe..Bila dah seminggu bercuti, memang sangat manja lah Humaira. Daddy dan mummy memang kena duduk depan mata dia, kalau tidak menagis. Adoi...susah nak online skrg..sabar ajelah..

12 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah tanteknyer kolam renang tu...humaira tak mandi kolam ke...sejuk mata memandang tengok humaira tido

~ana~ said...

nieda, asyik mkn keropok lekor la yea..

anyway, cantik la semua gmbr2 tuh...:)

wan sujaihah said...

aduaiii bila la time wan nak gi jalan2 ni..huhu hu

YanDarwisy said...

bestnyerrr bercuti....enjoy!

maszmadi said...

wah!! best nyer, maner pic humaira dlm kolam...?

mamalieyna said...

waaa best...! pool besar betul..humaira mandi pool tak?..^_^

sweet piccas, sweet memory!

fabulous.farah said...

besar gak pool die. dah biasa kepit nga parents 24 jam. tak puas lagi bermanja tu=p

Wina Momma Kira said...

wahhhh bestnye 5H4M bercuti..

thx sebab bagi Wina idea tempat² nak pegi masa kat Kuantan nanti :-)

Softtouch [Hanim] said...

mmg kene beli kopok lekor...kalu x regi..haah nieda pool dia besaaaaarrrr punya...he he he

chugie said...

cantik gak tempat ni nieda..

wah, nieda n family bertukar2 lokasi hotel ye.. rs cam best je kan.. dpt rs n cuba banyak hotel..

saya pun suke buat cam ni gak..

AYU said...

wa...seronok nya gi cuti...pantai balok, lama da tak pegi..

ezan said...

wah bestnya cuti lama2... ezan cuti 3h2m ni rasa xpuas la.. nak g cuti2 gak!!!

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails