My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, May 25, 2010

Bos kecik

Humaira jadi bos kecil..Semua orang kena ikut cakap dia. Makin besar makin banyak akal. Sekarang ni dah tau nak on, off dan tukar channel TV. Remote astro bos kecik yg control. Kalau kita ambil, siaplah pasti menjerit. Mummy terpaksalah layan channel yang Humaira pilih. Kadang-kadang tu bos kecik ni boleh layan cerita tamil lagi. Bila dengar lagu tamil dia pun siap berjoget.




Humaira tgh fikir nak tgk cerita apa


Layan...masa ni dia buka channel CERIA


Budak bertuah, air liur asyik meleleh.nak tumbuh gigi lagi..sekarang dh ada 8 btg gigi, makin petah bercakap. Habis sofa mummy basah..

14 comments:

Intan said...

Haa haa...bab citer tamil tu pon sama lah gak ngan arissa...elok je dia "pay attention" baekkk punya...ekeke :D

Makin panjang dah si comel sorang nie ye :)

~ana~ said...

nieda, budak2 ni mcm ni la..makin besar makin banyak akal...mcm2 diaorg pk...

wan sujaihah said...

hehhe...tamil tu humairah paham ke yang...uik nampak air liur dia tu..banyak dah gigi nyer..

mamalieyna said...

habislah kalo bos kecik dh tunjuk kuasa..sume benda dia nak control..huhu.. =P

FIZA said...

humaira dah pandai erk..dah besar si comel nie..kejap je ms berlalu..

fabulous.farah said...

hahaha..lagu tamik menarik banyak bunyi kut..sebab tu die layan~

Huda said...

hehe..geram gak kadang2 tibe2 tgh syok layan tv tibe2 tup terpadam. husna pun gitu gak la nieda..aiseh..sabar je la kan :)

Softtouch [Hanim] said...

makin besar makin byk akal lah dia tu..mmg smpai besar lah tu dia kontrol remote, mcm anak muza lah..tensi tensi

ezan said...

tu la skrg ni semua bwh control anak.. aduh sabar je la...she's the boss now! hehehe....

* sarah cite tamil leh henjut2 & gelak2 lagi.. tertekan ezan.. apa yang dia paham tah...

Ju@Lucky^Mummy said...

samalah abang..
skang he's the boss
x leh tukar channel len.. 611 je..
remote mmg kt dia je.

yatie chomeyl said...

ekekke mesti msa u preggy humaira, u suka layan muvi tamil neh, sbb tu humaira suka tgk citer tamil skrg neh ekeke

☆ lieya latif ☆ said...

baye2 humaira ni mmg syok kalo dilayan...tegelak2 jek ngan telatah comel die....kalo joget paling best....bontot tonggek2 kiri kanan...hehehhheh

chugie said...

ehem.. cam ade hintz2 nak suh beli tv n remote baru khas tuk humairah je tu nieda.. heheh:D

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

pandai humairah...comel pulak tu.

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails