My sweet story...

My sweet story...

Thursday, May 27, 2010

Humaira buat audit

Humaira buat audit hand bag mummy. Patutla senyap aje dia, ada agenda sendiri. Paling dia suka mestilah purse mummy, habis semua isi dikeluarkan. Ada nak bagi mummy NCR, CAR ke Humaira? haha dah macam ISO pula.

Jari mesti nak tunjuk mcm tu..


seisi audit bermula, comel jari kecik ni geledah hand bag mummy


Beli ais krim sedap ni..


Siapa nak kemas balik ni Humaira???

8 comments:

~ana~ said...

humaira, mama dpt NCr x nih...heh3x...

☆ lieya latif ☆ said...

HAHAHAAHAH...comel sgt nieda...lieya suke tgk pic baby2 yg tengah explore something...mcm humaira ni selongkar henbeg mummynyer....mmg comey...muke penuh rase teruja nak explore heheeheh

p!nkerton said...

hehe ada NCR tak tu humaira? ;p
athirah pulak prefer wallet daddy dia compared to handbag mommy dia. (mebbe sbb duit daddy lagi banyak kot?) haha

Huda said...

hehe..sebijik peel husna :) dh selongkar abih pastu dia biarkan je :)

Ibu Ayra said...

humaira tgh blajar tu... yg masa satu duit, yang masa satu bukan duit... pasnih kena ajar humaira kemas balik ler....tetap comey...

chugie said...

amboi.. pandainye dak tecik ni audit beg mummy ye..

siap kuar sume lagi tu, heheheh:D

sama pe'el cam fatin je ni..

Softtouch [Hanim] said...

umaira cr ape tu?cr gula2 ker..comel je dia geledah handbag...dia tgh blaja lah tu..blaja mengemas..he he he

MUMMYAR said...

wah..dia pun sukey sgt selongkar hbag mama nya ye...budak2 mmg camtu ye..ank ai pun sukey gaks...hehhe..pastu sure hilang sume ntah g mana brg2

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails