My sweet story...

My sweet story...

Saturday, January 23, 2010

Mini zoo burung di KMALL Muar

Masa kami balik Johor bulan Dec lepas, ada pertunjukan burung di Shopping komplek di Muar. Humaira macam biasa tiada perasaan lagi tengok binatang..hehe kecil lagi. Tak sabarnya nak tunggu Humaira besar. Lebih kurang 4 bulan lagi genap setahun umur Humaira, cepat je masa berlalu. Rindu tengok gambar Humaira masa betul2 baby, that why blog ini diwujudkan. Segala kenangan dan memori terindah dicatat kemas untuk dijadikan kenangan dan simpanan di kemudian hari. Mana tau bila Humaira dah besar, bila terjumpa blog ini ketahuilah sayang, mummy dan daddy sangat sayangkan Humaira. Be a good girl okey.










I like this picture...

3 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

haaa ni kalo mia n m ija ni sure suke...tgk bird .....h hehehe he....comel jek humaira ....kecik2 dah pi tgk bird sume yeak.....lieya ni kan ari tu gi zoo....nie mia asik2 mintak nak gi zoo lagi...adus...taklarat dah lieya nak berpanas2 kat zoo heheheheeeh....

mamalieyna said...

suka gak last pic tue..unik + kiut humaira!!

sujaihah said...

pic last tu cute nyerrr..i pun like..hehhe

hehhe..akak kata humaira takder perasaan kan...anak wan masa baya humairah pun sama..bwk gi zoo..tgk pokok ngan harimau..sama je muka nyer..hahhaha

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails