My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, January 27, 2010

Humaira dan bola

Girl pun pandai main bola. Bila Humaira dapat bola mulalah baling then kejar bola tu. Cute sangat sampai berpeluh-peluh anak mummy kejar bola tu. Explore lah anak, dia macam teruja bila baling bola, bergolek-golek bola tu. Pastu dia try baling henfon mummy tak bergolek pula ye. huhu...

Nak ambil bola bawah kerusi


setengah jam duduk bawah kerusi tak pandai melepaskan diri


Isnin lepas kami lunch di Chicken Rice Shop. First time bagi Humaira duduk baby chair. Kemain excited dia semeja dengan mummy dan daddy senang nak kacau kami makan. Tangan si kenit cukup pantas nak pegang semua benda..

muka budak byk akal


nak capai apa tu?


Senyum sikit kasi nampak gigi

10 comments:

Softtouch [Hanim] said...

amboi humaira..belum jalan lg tu, kalu dah jalan lg ligat agaknya..dah pndai duk kat bb chair bila makan..nnti sat2 lagi dah pndia diri sendir kat bb chair tu..

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

macam2 peel budak ni...tu la penghibur hati kita

mamalieyna said...

alala comei humaira senyum..! suke tengok..^_^

eheh baru teringat ball arif dh lama sgt terperuk bwh kabinet TV..dah lama dia tak dpt main, balik kang kena ambik lah, kasi main2 cam humaira..! hehe..syok melayan gelagat diorang ni kan.. :)

yatie chomeyl said...

oo yg ni baju sam agdn baby SN tu ye hehe.

comey dia buat muka nakal...cheeky face humaira nih

Farah said...

hehe nampak lasak humaira ni kan

sujaihah said...

cute..cute...cute sangat cuteee...

humaira dah pandai mailn bolah..taklama lagi penat la akak hehhe..dah makin bijak..

Intan said...

Ha ha...cute lah budak bawah kerusi tu...siapa dia ye...emmm...humaira ye!

Seronok kan sayang main kejar2 bola nie :D

☆ lieya latif ☆ said...

kehkeh keh ...comel sangat!!!!!!!!! sian die koo terselit2 bawah kerusi hah heheheeheh

takpe humaira, dpt kaki jek nanti...leh berjalan....awak plak buli mama main bola yeak....heheheeheh

Ummi Salsabila said...

amboi,da teror mcm2 humaira ni.comel btol bile smile!

hushuss said...

Dah lasak dah Humaira kan, Nieda? comel sgt, muka ikut En. Nizam. Mmg sejuk Humaira nih...

Bobot pon suka main bola. Klu huspa dgn hubby main bola dlm rumah, jeles sgt2 dia. Misti dia pi tangkap bola tu, peluk tak bagi sapa pon. Jeles sungguh...

Kim salam Humaira, ckp kat dia nanti leh kejar bola sama2 dgn bobot. Ngeee...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails