My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, January 20, 2010

Bila Humaira menangis

Gambar bulan dec tahun lepas sewaktu pergi kenduri di Melaka. Humaira dah boleh kenal orang, menangis jer kerjanya bila orang tak kenal nak pegang dia.

Alolo keluar air mata...


Nak lari dekat mummy


Ok, mummy pegang yer


Tangkap gambar boleh tapi mummy kena ada sekali..


Sekarang ni punyalah melasaknyer Humaira, bab yang paling mummy kurang sabar bila Humaira panjat badan mummy pastu kalau ada kesempatan dia gigit. Mummy taulah gigi Humaira gatal tapi sakit tau sayang. Mummy kan dah letak oral gel dekat gusi, mainan teething pun dah bagi, badan mummy juga nak digigitnya. Sekarang ni gigi Humaira nak tumbuh lagi bahagian atas so total ada 5 batang

10 comments:

ezan said...

ala la la... bercucuran air mata ni... tp nagis2 pun tetap cute!

☆ lieya latif ☆ said...

tu ar nieda, budak dah kenal org ni mmg payah...org yg die tak kenal...mmg die bantai melalak heheeheeh.......

humaira geram kot tgk mama die gebus...tu asyek nak geget jek tu....mesti sakit kan...kalo tgh BF die menggigit lagi laaa sakit....heheeheheh terjerit2 kite dibuatnyer.....

mamalieyna said...

alala cian lak tengok humaira nangis cenggituw..huhu...mummy pegang, tersu boleh smile eh! bijak2x.. ^_^

owh cepat jugak humaira bergigi eh, nk masuk 5 dah, arif pun 6 diusia 10 bulan ni..:)..dont gigit2 mummy ye,,cian mummy, sakit tau! ^_^

Momma Mia said...

haha welcome to the club kene gigit dear... hihi camgitu la bila bb dah tumbuh gigi... masa BF paling sonok kan... biler dia gigit, kite tegur dia sengih plak..

Mrs. Amie said...

Geramnya dgn Humaira nie! comelll!!!

Softtouch [Hanim] said...

sedihnya tgk muka humaira tu yer..mmg kalu dah kenal org, xnaknya dia kat org lain melainkan mummy n daddy nyer jelah...mcm mana nk jmpe untie ni kalu ayik nnagis jer..he he he

dah ade gigi nieda mmg gigitlah kejenyer..he he he

yatie chomeyl said...

beria nangis..ala2 pelakon air mata gitu hik3x

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

woooo..dah mula stranger anxiety. kalo org tak paham, dia kata anak kita anti-social kan? pastu kata kita macam2.

its ok, its just a phase.

tp cute sungguh la dia ni, nak posing tuk camera dgn stranger boleh lagi tu.

cam miya, dia mmg kureng skit dgn stranger. especially kalo men. ala2 jaga pergaulan laki perempuan gitu. tp kalo the men ada camera dslr, terus dia baik2. dekat2 nak bodek. gadget freak la budak ni.

miya jarang gigit i sebab kalo dia gigit, i berlakon nangis mcm sakit giler. pastu dia pujuk. caring rupanye anak dara i ni.

sujaihah said...

alahai...memang nampak la takut betul dia...dia tau mama dia je ni..tu yang nangis sakan...


ala kak...nanti klu dia dah nak org..mama dia tak nampak :)

mamalieyna said...

nieda:
tanya pasal nk tukar template tu kan..
kita ambik sample kt http://btemplates.com

caranya:
1.download
2.extract file yg tlh didownload td
3.ada folder yg ada mcm bulatan kt tengah2 dia tu, clik kanan...open with notepad.
4.copy html tu then paste kat bahagian layout..edit html..paste kat edit template

try eh, kalo tak jdi inform me ^_^

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails