My sweet story...

My sweet story...

Sunday, January 24, 2010

Macam2 peel

Sekarang ni Humaira pantang tengok mummy atau daddy baca magazine or newspaper, pasti nak tumpang sekaki baca. Kadang2 tu geram juga bila mummy belum habis baca dah lunyai dikerjakan oleh budak bertuah sorang ni. Daddy pula every week mmg akan beli magazine, bertambah seronokla Humaira. Rumah kami yang ala2 comel ni penuh dengan magazine. So hari ini, mummy berhempas pulas untuk membuang majalah2 lama yang sudah penuh di rak. Humaira dah jadikan port favorite dia pula untuk cari ilham. Daddy pun satu semua khazanah tok nenek nak disimpannya, so after that mummy cuma simpan majalah photography, perajurit, four four two dan digital camera. Yang lain mummy buang.

tekunnya baca majalah


Sopan betul Humaira duduk


Peel tidur, tergelak mummy tgk, bantal pun jadilah dapat hisap...


Abaikan keadaan sekeliling yer...


Ni kipas mummy beli, sekarang dah hancur pantang tgk berpusing habis diramasnya geram...

10 comments:

ezan said...

sarah kalo nampak paper je.. sure akan tinggalkan semua benda utk g amik paper tu.. nak makn.. sabar je la.. hehehe...

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

dia time nak tido, dia menyondol eek? byk kids at some point akan ada habit itu..termasuk miya..nak tido tu, dia buat aksi bulldozer. tiba2 tau dah lena..

mamalieyna said...

hehehe...lawaknye humaira sleep..cenggitu jadinye...! ^_^

☆ lieya latif ☆ said...

comelnye humaira tdo camtu...wakakakak...ko kejam nieda...mesti die penat tgu nak menetek tu....tak dtg2 pun mama nye...last2 isap bantal heheehehe...tapi kiut...ni kalo masuk contest ni ade harapan menang nieh

Softtouch [Hanim] said...

jgn smpai masuk mulut kertas2 tu sudah..skrg ni jgn pantang leka, semua nk amsuk mulut..

comelnya humaira tido tu...humaira mimpi kot nieda tulah dia isap bantal dia igt mummy nye punya..he he he

sujaihah said...

comel nyer dia tido..banyak lagi tempat kosong kat belakang tu..heheh

~ana~ said...

cute nya humaira tido camtu..

Mrs. Amie said...

Boleh yer Humaira tido mcm nie.. haha..kelakar tau!

p!nkerton said...

hehe cute aje humaira tido menyondol macam tu tau ;p

hushuss said...

Dah lasak dah Humaira, tp tetap kuit miut.

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails