My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, January 6, 2010

Budak bertuah

Peel baru Humaira dah taknak duduk dalam carseat. Asyik meronta nak lepas jer. Satu hari mummy buat dun know, si kenit ni berusaha sendiri nak keluar. Nak explore semua benda. Makin lama makin panjang akalnya.

8 comments:

Jasfyra said...

tu namanya budak bijak mummy..:)

sujaihah said...

hehhe...umaira nak kuar la ...boring duk dlm keter..hehhe

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh pasni siap laaa...lagi kuat die meronta2 nak keluar....he he he......

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

bijak bijak umairah ni.. lepas ni tak leh leka.. takut jatuh jer dia nanti

mamalieyna said...

haish humaira ni, bahaya tau, dok diam2 ^_^..

yatie chomeyl said...

dh makin bijak dia...jenuh la mommy nanti hik3x

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

eh..carseat dia sama cam carseat miya time kecik dulu. selamat tinggal berhabuk di msia..hihihi...

miya dulu dia ok aje dok dlm carseat. boleh aje papa drop mama kat office, then dia dok hepi2 while papa drive.

baru2 ni, dia mula phobia naik carseat. i think sebab dia muntah 2-3 kali time we all jalan kat area bukit bengkang bengkok. now even jalan lurus pun dia tak nak dok dlm carseat. menangis cam kena sampuk.

pening pala kita kan? so now no more travel dlm kereta until dia overcome this prob. naik tram & tren aje daaaa...kalo jauh naik flight aaa...

~ana~ said...

nieda, ajmal pun awal2 tuh xnak duduk dlm carseat tu..tp bila dah selalu kena psycho oleh mama nya nih, skrg ni dah ok dah..:)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails